Stars

Nina Badrić odbila večeru s fatalnim holivudskim glumcem: "Bila sam zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba"

  • Pjevačica je u poznatoj emisiji otkrila koje su joj to najveće životne gluposti, a od svih je izdvojila jednu -  najposebniju
  • Nina je odbila večeru sa slavnim holivudskim glumcem! Otkrila je o kome je riječ, ali da i danas čuva njegovu fotografiju u mobitelu
  • "To je jedan od najvećih fakapa u mom životu", priznala je. A sve to jer je bila zaljubljena "u nekog idiota iz Zagreba". Kakav peh!

Nina Badrić sudjelovala je u najnovijoj epizodi emisije "Fakap" koju vode Mija Kovačić i Ida Prester i otkrila im koji su njezini najveći životni fakapi.

Iako je priznala da ih ima toliko da ne zna ni odakle krenuti, poznata pjevačica osvrnula se na jedan poseban, za kojim žali još i danas! Naime, tijekom boravka u Monte Carlu, Ninu je fatalni holivudski glumac pozvao na večeru, a ona ga je - odbila!

"To je jedan od najvećih fakapa u mom životu", priznala je. Tada je imala 25 godina i kako kaže, još klinka. Često je nastupala van Hrvatske pa se tako našla i na gala večeri u Monte Carlu. "On me pozvao van, a ja sam bila sigurna da je to šala! To je kad si mlad i nemaš samopouzdanja.", rekla je Nina.

Kate Middleton i Nina Badrić u sjajnim jesenskim izdanjima Možda vas zanima Kate Middleton i Nina Badrić nose vrući modni trend koji će nas pratiti ove zime Rubrika Moda Moda

A tko je glumac kojeg je odbila? "Vidio me u klubu i poslao je svog asistenta koji mi je 500 puta rekao da bi Kevin Costner htio večerati sa mnom. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda i pitala me što je sa mnom." Zbilja Nina - Kevin Costner?! Pa zašto? "Rekla sam mu da imam dečka u Zagrebu. On me samo pogledao i sigurno pomislio "Šta je s ovom?", rekla je.

 | Autor: Ida Prester Ida Prester

"Ali tada sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba i da mogu vratiti taj trenutak naravno da bih otišla na večeru s njim", priznala je pjevačica koja i danas u mobitelu čuva fotografiju na kojoj pozira s glumcem.

Nina Badrić Možda vas zanima Nina Badrić pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu, svi hvale njezin prirodan izgled na fotkama Rubrika Stars Stars

"Kevin, ako gledaš sad se javi! Nisam više tako glupa. Ako me se sjećaš, javi mi se preko Twittera", poručila mu je Nina. Isječak iz epizode koju možete pronaći na dnevniku.hr objavila je na svome Instragramu i voditeljica Ida Prester.

 | Autor: Ida Prester Ida Prester

Ipak, nije to jedino takvo iskustvo za našu pjevačku divu. Prisjetila se, piše Dnevnik.hr, i kašnjenja na prijem kod bivšeg predsjenika Ive Josipovića koje je prozvala jednim od najneugodnijih trenutaka.

"Izašla sam iz kuće spremna i sređena i pala na pod ispred kuće, na koljena pa na nos i nitko mi nije povjerovao, osim predsjednika i hvala mu na tome! Ispričavala sam se pola sata, zemljo otvori se!", prepričala je Nina. "Imala sam i ogrebotine i modrice".

Osim toga, spomenula je i iskustvo s Tinderom i dlakavim muškarcima, a čini se - popisu kao da nema kraja. Mi te, Nino, u potpunosti razumijemo i podržavamo.

Ali Kevina nećemo tako skoro prežaliti...

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    kad se ne pjeva onda se raspreda o lanjskom snijegu....ako ga je i bilo