Stars
Nina Badrić

Nina Badrić pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu, svi hvale njezin prirodan izgled na fotkama

  • Od koncerata i nastupa Nina Badrić odmara se u svojoj voljenoj Jelsi na otoku Hvaru
  • Da uživa pokazuje svojim širokim osmijehom na fotografijama, a njezinim pratiteljima nije promaknuo ni njezin fantastičan izgled
  • Nini, koja se pokazala u crnom kupaćem kostimu, mnogi su uputili komplemente, među kojima Jelena Rozga, Bojana Gregorić Vejzović...

Nina Badrić vruće dane najradije provodi u svojoj ljetnoj oazi na Hvaru,a  da uživa svim osjetila pokazuje svojim pratiteljima na Instagramu. Sa širokim osmijehom na posljednjoj fotografiji koju objavila, Nina izgleda vrlo zadovoljno, a njezini pratitelji nisu propustili ni primijetiti njezino sjajno izdanje u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu.

Nina Badrić Možda vas zanima Nina Badrić pokazala kako je uredila svoju vikendicu na Hvaru, oazu kojoj je vjerna svako ljeto Rubrika Stars Stars

''Samo živi, samo budi'', napisala je Nina ispod fotografije.

Komplementi na račun izgleda pjevačice nisu izostali, a Ninina objava je u kratkom vremenu prikupila tisuće lajkova.

''Prirodno lijepa i svoja žena'', Prelijepa sa šminkom ili bez šminke, tvoj osmijeh uvijek iskren'', ''Baš mi je lijepa jer nije fotošopirala sliku'', ''Jako lijepa i zgodna'', ''To je žena'', ''Koja karizma'' , ''Lijepa prirodna žena'', pohvalili su mnogi Ninu prirodnu ljepotu.

''Opaaaa'', napisala joj je Jelena Rozga, a komplementirale su joj i Bojana Gregorić, Pamela Ramljak  i druge poznate dame iz javnog života.

Maja Šuput sredila sina za prvi spoj, šarmu malenog zavodnika jednostavno je nemoguće odoljeti

Dok uživa u morskim radostima u Jelsi gdje godinama ima vikendicu, Nina rado odvoji i vrijeme za prijatelje. Ugostila je tako Maju Šuput sa suprugom i sinčićem Bloomom, a pohvalila se i fotografijom na kojoj drži malog Blooma i tako raznježila svoje pratitelje.

Maja ovaj susret nipošto nije htjela prepustiti slučaju pa je Blooma i posebno uredila.

"Večeras vodim @badrich na večeru pa sam se 'picnuo'. Spreman sam za prvi dejt", napisala je sinoć Maja Šuput ispod fotografije preslatkog malenog gospodina Blooma s tregerima spremnog za izlazak na prvi spoj.

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    prezgodna