Stars
Intervju s Ninom Badrić

Nina Badrić o ljubavi: "Romantična sam, ali nisam zaljubljiva. Radije ću živjeti sama nego s bilo kim"

  • Pjevačica Nina Badrić objasnila je u intervjuu za In Magazin zašto joj status slobodne žene ne pada teško
  • Također je otkrila kako se bori s ovim, za glazbenike prilično teškim vremenima
  • "Voljela da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobit' 100 tisuća eura, pa ovim putem pozivam svakoga tko bi mi to platio da se slobodno javi" našalila se

Pjevačica Nina Badrić nedavno je izdala spot za svoju novu pjesmu „Pamtim“, a koja za nju ima posebno značenje. „Mogu reći da je ovo nekako moja najosobnija pjesma, jer zbilja je lako nastala“, izjavila je pjevačica. Dodala je: „Ja sam svoje najemotivnije pjesma napisala u najsretnijim i najzadovoljnijim fazama“, kaže Nina.

Inače, Nina se trenutačno jako veseli novogodišnjem nastupu, a ove godine nastupa izvan Hrvatske. „Hvala Bogu da će za Novu godinu biti radno, jer prošlu godinu smo svi odsjedili u svojim kućama. Dakle, 30. 12. sam na trgu u Budvi u Crnoj Gori, a 31. sam na svoje veliko veselje u Brčkom na trgu“, najavila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Svake se godine nagađa o basnoslovnim iznosima koje hrvatski i regionalni glazbenici zarađuju za Novu godinu, a Nina je otkrila koliko u tome ima istine. „Puno je medijskih kalkulacija i puno je medijskih neistina oko honorara, jer to se izlazi sa ciframa koje mnogi od nas nisu nikada niti vidjeli, a kamoli dobili za jedan nastup. Ali ja bih voljela da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobit' 100 tisuća eura, pa ovim putem pozivam svakoga tko bi mi to platio da se slobodno javi“, našalila se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

A što si je Nina poželjela za novu godinu? „Samo zdravlje, jer kad je čovjek zdrav može sve u životu postići i napravit uz mali faktor sreće, pritom mislim i na fizičko i na zdravlje u glavi. Da čovjek u ovim ludim vremenima sačuva zdrav razum, jer ovo je igra živaca, igra na iscrpljivanja, pa tko preživi pričat će“, kaže.

Dotakla se i teme ljubavi te je otkrila je li moguće da je i dalje solo. „Puno puta sam rekla da sam teško zaljubljiva osoba, o meni ljudi koji me ne poznaju imaju predrasude, djelujem ljudima romantično, što i jesam, ali nisam zaljubljiva. Ja ću radije živjeti sama nego s bilo kim, jer prava ljubav se ne desi svaki drugi mjesec, to je vrijedno čekati u životu, ako ne u ovom u drugom sigurno“, objasnila je Nina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Photo: Instagram@realbryannaalexis
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepa nina bolje biti sam nego s svakim.