Moda

Nina Badrić obožava odijela, a posljednje koje je obukla odskače od drugih...

  • Nina Badrić se za svoje nastupe i snimanja često odlučuje na nošenje ženstvenih odijela
  • Ima ih u raznim bojama i modelima, a za posljednji se nastup odlučila na bijelo odijelo s crnim detaljima
  • Iskombinirala ga je s fora cipelama na petu i romantičnom pletenicom

Odijelo već odavno nije rezervirano samo za muškarce, a da predstavlja itekako isplativu investiciju dokazuje činjenica da je nosivo u gotovo svim godišnjim dobima, u raznim kombinacijama i prilikama. Danas se odijela mogu pronaći u svakojakim modelima i bojama, a crno i bijelo su klasici s kojima se ne može pogriješiti.

Možda vas zanima Zahvaljujući ovom uređaju za čišćenje lica moja koža nikad nije bila ljepša Rubrika Beauty Beauty

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

To vrlo dobro zna i naša poznata pjevačica Nina Badrić koja je velika obožavateljica odijela. U svom se ormaru može pohvaliti zavidnom kolekcijom, a za jedno se odlučila i na svom posljednjem nastupu na Korčuli. Za tu je priliku odabrala bijelo odijelo s crnim ovratnikom i crtom na hlačama kojeg je upotpunila bež cipelama na petu sa zanimljivim roza detaljem. 

Možda vas zanima Ova djevojka je nosila isto odijelo puna dva mjeseca i evo što je zaključila Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Ispod njega je odjenula jednostavan crni top, a kosu skupila u romantičnu pletenicu. Na fotografiji na kojoj pozira sa svojim kolegom i prijateljem Enisom Bešlagićem ubrzo su počeli pristizati komplimenti: "Sviđa mi se", "Božanstvena ženo", "Žena kraljica!", "A jesi slatka". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Da Nina voli nositi odijela u raznim modelima i bojama, dokazuju i fotografije s nastupa i snimanja na kojima se nekada ne boji pokazati i malo više. Svojedobno je moderno ružičasto odijelo za jedno snimanje u Beogradu hrabro iskombinirala samo s Adidas tenisicama, "zaboravivši" majicu, košulju, ali i grudnjak.

Možda vas zanima Seve i Maja nose Mango, Franka Bershku, a Jelena i Nina Zaru... Umjesto u dizajnerskim, pjevačice zablistale uz super komade high street brendova Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Ukoliko si i ti sad poželjela nabaviti neko fora odijelo poput Nininog, mi ti donosimo malu dozu inspiracije iz popularne high street trgovine Zare: 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: sve ZARA (crni sako i hlače: 599,90 kn i 229,90 kn, rozi sako i hlače: 229,90 kn i 149,90 kn, bijeli sako i hlače: 499,90 kn i 199,90 kn, žuti sako i hlače: 229,90 i 149,90 kn)

 

 

 

 

 

 

 


 

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0