Stars

Nina Badrić podijelila emotivnu objavu kojom je dotaknula mnoge, a javila joj se čak i Lepa Brena

  • Na posljednjoj fotografiji na svom profilu Nina Badrić napisala je dirljivu poruku
  • Mnogi su se s njom poistovjetili, a čak i Lepa Brena odgovorila je pjevačici
  • Nina je svojim obožavateljima pripremila i još jedno iznenađenje, CD s najboljim pjesmama 

Nina Badrić svojom posljednjom fotografijom mnoge je dotaknula, a mnogi su se s njom i složili. Pjevačica uvijek ima prave inspirativne riječi, koje njezinim pratiteljima mnogo znače, a tako je bilo i ovog puta. Badrić je na svom Instragram profilu podijelila fotografiju uz znakovit opis: "Živjeti treba za one kojima si potreban. I biti zahvalan na onima koji te cijene baš takvu kakva si". 

Možda vas zanima Nina Badrić dobila "nemoralnu" ponudu: Najlonke koje je nosila tip želi kupiti za 200 eura! Rubrika Stars Stars

Nije dugo trebalo da fotografija prikupi mnogo komentara, a između mnogih, odgovorila joj je i Lepa Brena, napisavši: "Bravo", uz emotikone srca i poljubaca. I mnogi drugi poistovjetili su se sa Nininom objavom: violončelistica Ana Rucner također joj je ostavila emotikon srca ispod objave, a isto su učinile i njezine kolegice Tijana Dapčević i Jelena Rozga. "Žena koja znači život. Naša Nina", "Ti si divna i posebna", "Ti si žena za sva vremena", "Biti posebna, a svoja", samo su neki od komplimenata koje je dobila pjevačica.

Lana na Instagramu pitala "Što za vas znači biti uspješan?" Odgovorila joj i Nina Badrić

Osim emotivnim citatom, pažnju je privukla i odabirom stajlinga. Pozirala je u predimenzioniranom zlatnom kožnom kaputu sa ovratnikom i nekoliko "volana". Također, mnoštvo pohvala dobila je i za frizuru. Pjevačica je možda samo svoju dugu kosu "sakrila" ispod kaputa, no mnogi su rekli kako joj kratka kosa odlično stoji, aneki su je čak usporedili sa Jennifer Lopez. Nina je i još nečim odlučila obradovati svoje obožavatelje. Naime, objedinila je najveće hitove na CD, koji nas mnoge podsjeća na dobra stara vremena. 

CD sa pjesmama će biti dostupan od 02. prosinca 2021., a možda nekome posluži kao savršen poklon za pod bor. "Napokon smo sabrali na dobri stari nosač zvuka (CD) sve one pjesme koje volite sve ove godine. Mi ga interno zovemo greatest hits iako je "BEST OF" i pitamo se tko uopće danas kupuje albume. Iako to nikako nije popularno ipak sam uporno željela da moja publika ima sve te pjesme koje su nastale u periodu od 2014-2021 na jednom mjestu. I da…nova pjesma "Pamtim" nalazi se na ovom albumu "Dani i godine." Nadam se da ćete uživati", napisla je Nina.

Možda vas zanima Nina Badrić odbila večeru s fatalnim holivudskim glumcem: "Bila sam zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba" Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@nikki.jabs

Komentari 0