Stars

Nina Badrić dobila "nemoralnu" ponudu: Najlonke koje je nosila tip želi kupiti za 200 eura!

  • Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju sa snimanja spota za svoju novu pjesmu "Pamtim"
  • Dobila je mnoštvo komplimenata za jednu od najljepših haljina koju je nosila, a otkrila je kako ju je u Zari platila svega 200 kuna
  • Osim upita za haljinu, dobila je i jedan poseban, za svoje najlonke, a zainteresiran muškarac za par njenih najlonki ponudio je izdašnih 200 eura

Nina Badrić priprema novu pjesmu za svoje obožavatelje, a na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju sa snimanja spota koja je mnoge oduševila. Nina je na fotografiji pozirala u jednoj od najljepših kombinacija u kojima smo je ikad imali prilike vidjeti. Za snimanje spota izabrala je kratku svilenu haljinu sa jednom naramenicom ukrašenom cirkonima, u prelijepoj crvenoj boji.

Nije dugo trebalo da fotografija prikupi mnogo komentara: "Kako si lijepa, Nina", napisala joj je glumica Bojana Gregorić Vejzović. "Ljepotica", "Izgledaš kao djevojčica", "Elegantna, predivna kao i uvijek", samo su neki od komplimenata.

Možda vas zanima Nina Badrić odbila večeru s fatalnim holivudskim glumcem: "Bila sam zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba" Rubrika Stars Stars

Haljinu je kombinirala sa salonkama koje su se istaknule zbog upečatljive ružičaste boje. Izmamila je uzdahe mnogim obožavateljima, a posebno ženskoj strani jer je dobila mnoštvo upita upravo za haljinu. Potom je objavila još jednu fotografiju napisavši: "Na zahtjev publike (svih vas) koji ste mi danas poslali poruke otkuda je haljina i koliko košta. Haljina je kupljena u Zari i košta 200 kuna, a čarape su čitavih 50 kuna", napisala je Nina uz emojije koji plaču od smijeha. "Koja kraljica, volim tvoj humor i radujem se novoj pjesmi… Volim te ženo", "Nije do haljine, već do osobe koja je nosi", "Čarobna, sa haljinom od 200 ili 2.000 kuna", opet su se nanizali komplimenti na Ninino damsko držanje i šarm.

Kate Middleton i Nina Badrić nose vrući modni trend koji će nas pratiti ove zime

 | Autor: Screenshot/Instagram@ xoxosonjakovac Screenshot/Instagram@ xoxosonjakovac

A osim pohvala (i upita) za haljinu, pjevačica je dobila ponudu i za svoje najlonke, i to za puno izdašniju cifru. Podijelila je fotografiju poruke koju je dobila: "Pozdrav ljepotice, siguran sam da si otvorena osoba i da bi mogla razumjeti moj zahtjev. Nije svakodnevno pitanje, ali me zanima kupnja tvojih najlonki i čarapa, da li bi 200 eura po paru bilo u redu za tebe? Zašto nudim toliko? Jer razumijem da su to tvoje osobne stvari i samo bi te dobra ponuda natjerala da je prihvatiš."

"Obećavam ti da će ovo biti vrijedno tvojeg vremena, plaćanje je uvijek unaprijed. Imaš li paypal? Ako ne, javi mi kako ti mogu poslati novac. Javi mi se za više detalja i više informacija. Ako želiš nešto promijeniti, slobodno reci. Nalazim se u Njemačkoj", napisao je "poslovnjak" koji je očito jako zainteresiran za Ninine najlonke. Vjerujemo kako je pjevačicu dobro nasmijao, jer nas je!

Možda vas zanima Lana na Instagramu pitala "Što za vas znači biti uspješan?" Odgovorila joj i Nina Badrić Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@nikki.jabs
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobro zena izgleda