Stars

Nova frizura za novi početak! Jennifer Aniston objavom sretne vijesti oduševila obožavatelje

  • Posljednja objava glumice Jennifer Aniston u rekordnom je roku prikupila više od četiri milijuna lajkova
  • Oduševljenje je izazvala potvrda informacije kako glumica snima drugu sezonu hvaljene serije 'The Morning Show'
  • Objavljene fotografije svjedoče i kako popularna Jen nosi najtraženiju frizuru na svijetu, a zbog uloge je i posvijetlila kosu

Posljednja objava na društvenim mrežama koju je postavila glumica Jennifer Aniston razveselila je brojne njezine obožavatelje. Razlog? Jen se vraća na male ekrane! "Iii, vratili smo se", napisala je 51-godišnjakinja pored fotografija na kojima pozirala sa svojim dugogodišnjim frizerom Chrisom McMillanom. Ovime je potvrdila kako je započeto sa snimanjem dugoiščekivane druge sezone dramske serije 'The Morning Show' u kojoj tumači glavnu ulogu.

Možda vas zanima Ovih 5 frizura odlazi u zasluženu mirovinu. A evo kojim ih trendovima ih možeš (lako) zamijeniti Rubrika Beauty Beauty

Objavljene fotografije otkrile su i kako je glumica zbog uloge posvijetlila kosu osvježivši je medenim pramenovima. Poput brojnih dama i Jennifer se odlučila isprobati najtraženiju frizuru 2020. godine. Riječ je o takozvanim dugim zavjesa šiškama koje su glumičinoj kosi toliko željeni volumen bez da je posegnula za drastičnom promjenom.

Ako se i ti odlučiš na istu frizuru znaj da bi prije odlaska pod škare trebala u obzir uzeti prirodnu teksturu i dužinu tvoje kose. Za one s dužom i kosom deblje vlasi preporučuje se ravni rub, dok je onaj postepeno odrezan idealan za sve s tankom kosom. Duže šiške s razdjeljkom u sredini puno su jednostavnije za održavanje te ih je lakše stilizirati, a sjajno izgledaju ako ih ukrasiš ukosnicama.

Možda vas zanima Zaboravili smo da je nosila bob - sve frizure Jennifer Aniston u posljednja tri desetljeća Rubrika Life&style Life&style

Jennifer je za svoj izgled dobila niz komplimenata te je u kratkom roku prikupila više od četiri milijuna lajkova oduševljenih pratitelja. Objavu nisu propustile prokomentirati ni svjetske zvijezde poput Reese Witherspoon, Robin Wright, Chiare Ferragni i Olivije Wilde. Za glumičinu novu frizuru zaslužan je upravo Chris McMillanom, čovjek koji je kreirao i famoznu 'Rachel frizuru'.

Svijet je tada poludio za ovom inačicom slojevitog boba, no Jennifer nije dijelila isto oduševljenje. "Nisam bila obožavateljica te frizure, prezahtjevna je za mene. Nisam vješta s četkom i fenom te nikad ne bi znala postići onaj izgled kakav je postigao moj frizer Chris", iskreno je kazala jednom prilikom za Glamour.

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    uvijek lijepa