Stars

Nisu željele biti princeze: Ovo je sedam žena koje su 'otkantale' princa Harryja

  • Da, princ je, zgodan je, bogat, naizgled san svake žene… 
  • Međutim, ipak je samo čovjek – i očito nije imun na dobivanje košarice, odnosno na odbijanje 
  • Pogledaj koje su sve žene doslovno odbile princa na bijelom konju 

Princ Harry je dugo vremena slovio u britanskoj kraljevskoj kući kao neženja. Dugo vremena nije mogao pronaći svoju veliku ljubav. Bilo je potrebno nekoliko neuspjeha kako bi pronašao svoju ženu iz snova – Meghan Markle. Baci oko na listu žena s kojima nije imao uspjeha…

1. Florence Brundell-Bruce 

Princ Harry je s modelom Florence Brundell-Bruce hodao samo šest tjedana. Svoju kratku vezu uglavnom su držali u tajnosti. Veza je pukla jer je njoj navodno smetalo to što princ stalno flertuje s drugima. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

2. Natalie Pinkham 

Sportska voditeljica Natalie Pinkham srela je princa Harryja u „Bunga Bunga klubu“ u londonskom dijelu grada Battersea. Bacio je oko na lijepu brinetu – nažalost, ona je imala druge planove. Nekoliko puta su se susretali u različitim klubovima i feštali zajedno u ugodnoj atmosferi – no, dalje od toga nije išlo. 

3. Mollie King 

Britanska pjevačica Mollie King imala je kratku vezu s lomiteljem srca Harryjem. Oboje su često posjećivali razne londonske noćne klubove. Mollie je prečesto govorila o statusu njihove veze – barem je tako mislio princ. To je bio problem za oboje – i veza je pukla prije nego što je počela. 

Možda vas zanima Zahuktava se sukob Meghan i Kate: Čak je i princ Harry morao reagirati... Rubrika Stars Stars

4. Cressida Bonas 

Model i princ upoznali su se preko princeze Eugenie. Cressidi Bonas je cijela medijska pompa oko nje postala preveliki teret pa je prekinula dvogodišnju vezu s Harryjem. Međutim, ostali su dobri prijatelji pa je Cressida čak bila pozvana na vjenčanje Harryja i Meghan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turn on those lights... @figgismike

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on

5. Chelsy Davy 

Jednako kao i Cressidi Bonas, velika pažnja medija smetala je u Južnoafrikanki Chelsy Davy. Prvi prekid bio je 2009. godine, nakon što su se upoznali 2004. i zaljubili. Nakon nekog vremena su se čuli i Chelsy se često mogla vidjeti u pratnji princa, a 2011. je bila s njim na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton. Potom je uslijedio konačni prekid. I ona je dobila pozivnicu za Harryjevo vjenčanje – i rado se odazvala. 

6. Caroline Flack 

Televizijska voditeljica Caroline Flack upoznala je princa preko zajedničkog prijatelja. Godine 2019. počeli su izlaziti i ubrzo su započeli romantičnu vezu. Međutim, voditeljicu je prestrašila pomisao suživota s princem – pa je prekinula aferu. 

Možda vas zanima Princ Harry i Meghan Markle podijelili su dosad neviđenu fotografiju sinčića Archieja kako bi čestitali Dan očeva Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Going live .. Dress @forloveandlemons shoes @aldo_shoes ❤️ #loveislandaftersun

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

7. Emma Watson 

Kratko nakon što je Emma Watson prekinula vezu sa svojim partnerom Mathewom Jenneyjem, princ Harry se silno želio približiti zvijezdi „Harryja Pottera“. Pošto je princ veliki fan filmskog serijala, nije čudo da se zapalio za glumicu Emmu Watson. Tražio je njen kontakt, ali ona je očito bila manje oduševljena s princem… 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

good night y’all 💖 #emmawatson #hermionegranger #harrypotter #hogwarts

A post shared by EMMA WATSON FAN PAGE 💘🇹🇷 (@emmawatsonpost) on

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0