Stars

Evo što bi Harry mogao kupiti Meghan za rođendan

Vojvotkinja Meghan 4. kolovoza proslavit će 37 rođendan. Poznajući njene osobne favorite, pokušali smo prepostaviti što bi joj Harry mogao pokloniti

Iako smo očekivali da će Harry i Meghan njen ''prvi kraljevski'' rođendan poslaviti velikom vrtnom zabavom ili u spa centru, Harry i Meghan 4. kolovoza provest će na vjenčanju Harryeva prijatelja iz djetinjstva. Njegov prijatelj Charlie Van Straubenzee pozvao ga je da mu bude vjenčani kum, a nas strašno zanima kakav će to rođendansko-svadbeni outfit Meghan odjenuti.   | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver No ne sumnjamo da će joj preko ušiju zaljubljeni Harry prije toga uručiti poklon i ne sumnjamo da će njegov rođendanski poklon biti spektakularan. Poznato je i to da Harry jako drži do detalja pa vjerujemo da će biti vezan za Meghanine osobne favorite. Pokušali smo pretpostaviti o čemu će biti riječ i donosimo ti 5 prijedloga:

1. NOVA HALJINA

Budimo realni, nova haljina sigurni je pogodak. To zna svaki muškarac. Nije tajna da Meghan Markle obožava brend Ralph Lauren. Njihov dizajn nosi jako često, ali riječ je o američkoj kući, a mi ne smijemo zaboraviti da je Harry ipak engleski princ. Samim time, veće su šanse da odabere domaći brend. Poznato je da se Meghan druži s Victoriom Beckham pa bi Harry mogao potražiti savjet i odlučiti se upravo za njen dizajn.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Victoria Beckham, Ready-To-Wear (oko 14 070 kn, oko 10 130 kn, oko 12 370 kn) Pregledali smo što Vicky ima u svojoj Ready-To-Wear kolekciji (da Harry ne čeka predugo) i pronašli smo tri haljine koje bi sigurno bile u skladu s vojvotkinjinim stilom. Mislimo da su najveće šanse da se odluči za crnu haljinu spuštenih naramenica jer Meghan jako voli nositi gola ramena i neobične izreze. Da, znamo, to krši protokol, ali Harry već zna kako šarmirati svoju strogu baku. Za crvenu haljinu Harry bi se mogao odlučiti jer je dovoljno otvorena, ali opet u skladu s pravilima. Treću, zelenu, odabrat će samo ako se istinski boji svoje bake i njenih komentara na Meghaninu garderobu.

2. NOVE CIPELE

Još jedan neponovljivi klasik - nove cipele. Meghan nosi ubojito visoke štikle, a Harry ne želi da Meghan s 40 već ima varikozne vene. Za savjet će pitati zasigurno svoju šurjakinju Kate. Ona stvarno zna ubosti dobru štiklu. Možemo pretpostaviti da bi Kate mogla preporučiti neke modele svog omiljenog brenda Jimmy Choo.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Jimmy Choo (oko 4630 kn, oko 4400) S obzirom da Kate voli više puta nositi iste cipele, ona preferira nude modele pa će tako savjetovati i Harrya. S tim je, uostalom, teško pogriješiti. Osim klasične štikle, Kate bi mogla savjetovati i cipele na punu petu. Ipak, mislimo da Harry zna da Meghan punim petama još nije dala pravu kraljevsku šansu.

3. NAKIT

Još jedna igra na sigurno je nakit, a pogotovo ako je riječ o onome koji je brenda Givenchy. Meghan je svoju ljubav prema tom brendu iskazala kad im je u ruke predala izradu svoje vjenčanice. Kad je riječ o izboru poklona, Harry bi u Givenchyu mogao izabrati novi prsten za Meghan. Njena privatna kolekcija nakita tek se treba proširiti, a ne sumnjamo da će marljivi suprug na tome predano raditi.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Givenchy, cijena nepoznata

Možda vas zanima Secirali smo stil Meghan Markle i evo u čemu je njezina tajna Rubrika Stars Stars

Givenchy u ponudi ima kolekciju nakita inspiriranog horoskopom, a Meghan je prava lavica. Harry bi se mogao odlučiti za to, ali ako nije raspoložen za rizike uvijek može uzeti njihov prsten inspiriran mitom o Amoru i njegovim strijelama. Harrya su pogodile ravno u srce!

4. SEKSI RUBLJE

Nakon prva tri mjeseca braka, ponekad se osjeti blago opadanje strasti. Harry bi se mogao prepasti i pribjeći novim načinima za potpalu stare vatre. Seksi rublje je samo jedna od ideja. Iako ne znamo koje rublje preferira Meghan, znamo da je u Engleskoj popularan brend Coco de Mer. Njihovo rublje je luksuzno i elegantno, a Harry se neće baš toliko istrošiti.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Coco de Mer (oko 2700 kn, oko 1620 kn, oko 1200 kn) Crveno rublje je klasik, ali moramo priznati da su crno-zlatni i tirkizni modeli prekrasni. Iako se nas apsolutno ne pita, čini nam se da je baš crno-zlatni model najviše u skladu s Meghaninim stilom odjevanja. 

5. TRUDNIČKI JASTUK

Princ Harry ne krije da jedva čeka svoje prvo dijete. U Engleskoj se već više puta nagađalo da je Vojvotkinja već trudna, ali vijesti nikad nisu bile potvrđene iz Palače. Ipak, Harry bi mogao poželjeti malo ubrzati situaciju. Najlakše je to učiniti preslatkim poklonima. Za buduće trudnice može se kupiti svašta, ali Harry zna da Meghan pazi na zdravlje, kralježnicu te vježba yogu. Mogao bi joj pokušati olakšati buduće stanje te pokloniti jedan od skupih jastuka za trudnice. Iako je na Amazonu raspon cijena tih jastuka između 200 i 800 kuna, ne mislimo da će Harry naručiti jedan od njih. Mogao bi se odlučiti za neki posebni i luksuzni dizajn. Nadajmo se da Meghan nakon ovakvog poklona neće osjećati da je pod pritiskom.   | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies Ovo su samo neke od mogućih opcija. Možda nas Harry uistinu iznenadi svojom domišljatošću, a možda je potpuno zaboravio na rođendan pa će u zadnji tren juriti po crvene ruže, apsolutni klasik s kojim je teško promašiti. Ne znamo, ali jedva čekamo vidjeti!

Photo: Getty Images

Komentari 0