Stars

Princ Harry i Meghan Markle podijelili su dosad neviđenu fotografiju sinčića Archieja kako bi čestitali Dan očeva

  • Povodom Dana očeva, princ Harry i Meghan Markle na službenom Instagram profilu podijelili su fotografiju sinčića
  • Maleni Archie rodio se 6. svibnja, a roditelji su ga predstavili javnosti dva dana poslije
  • Dan očeva se obilježava u čast očeva te se slavi očinstvo i njihov utjecaj na društvo

Iako mi u Hrvatskoj Dan očeva slavimo 19. ožujka, on se u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Kanadi, Argentini, Čileu te još 47 zemalja svijeta slavi treće nedjelje u lipnju. U našoj zemlji odabran je raniji datum zbog blagdana svetog Josipa, Isusovog oca, a Danom očeva slavimo njihov utjecaj na društvo te očinstvo. Povodom Dana očeva, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle i princ Harry s javnosti su podijelili dosad neobjavljenu fotografiju svog jednomjesečnog sinčića Archieja. Na fotografiji se vidi preslatki dječačić u naručju svog tate te kako ga je maleni uhvatio za prst. Na objavi uz sliku piše: ''Sretan Dan očeva! Ovo je prvi Dan očeva koji vojvoda od Sussexa slavi!'', a u manje od dva sata slika je prikupila preko milijun lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Maleni Archie, punog imena Archie Harrison Mountbatten-Windsor, rođen je 6. svibnja 2019. godine, a samo dva dana kasnije roditelji su ga predstavili javnosti te ga je upoznala prabaka, kraljica Elizabeta. Inače, maleni je sedmi u redu za kraljevsku krunu, iza djeda Charlesa, strica Williama i njegovo troje djece - Georgea, Charlotte i Louisa te tate Harryja. 

Možda vas zanima Meghan prvi put u javnosti nakon poroda: iznimno elegantna u tamnoplavoj kombinaciji Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, kraljevski par vjenčao se 19. svibnja 2018. godine, a povodom prve godišnjice braka na službenom Instagram profilu objavili su video sa snimkama koje dosad nismo imali prilike vidjeti. Da očekuju dijete, par je objavio u listopadu prošle godine i to prvog dana svoje turneje po Australiji i Novom Zelandu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Možda vas zanima Lidlova nova ljetna kolekcija je sjajna - složila sam dva super stylinga, za dan i večer Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0