Stars

Meghan prvi put u javnosti nakon poroda: iznimno elegantna u tamnoplavoj kombinaciji

  • Meghan se prvi puta nakon rođenja sina Archieja pojavila u javnosti
  • Vojvotkinja je sa svojim suprugom krenula na službenu proslavu kraljičinoga 93. rođendana
  • Odjevena u tamnoplavu haljinu, privlačila je poglede i dijelila osmijehe

Otkako je prije mjesec dana postala majka malenog Archieja, vojvotkinja od Sussexa nije se pojavljivala u javnosti. Međutim, danas je sa svojim suprugom 37-godišnja Meghan u koiji prošla središtem Londona i to prema Buckinghamskoj palači na proslavu kraljičinog rođendana.

Elegantna kao i uvijek, odjevena u tamnoplavu haljinu i s odgovarajućim šeširićem na glavi, Meghan se smiješila okupljenima. Kosu je skupila u nisku punđu, a nosila je i dugačke kožne rukavice tamnoplave boje.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

U kočiji su pokraj princa Harryja i prelijepe Meghan, sjedile i njezina šogorica Kate i supruga princa Charlesa, vojvotkinja Camilla. Kraljevski par i novopečeni roditelji na obiteljsko su okupljanje krenuli sami, bez svoga prvorođenog sina. Maleni je Archie Harrison Mountbatten-Windsor zasigurno ostao u jako dobrim rukama.

Možda vas zanima Kraljica Elizabeta upoznala praunuka, a Meghan i Harry objavili su i njegovo (vrlo neobično) ime! Rubrika Stars Stars

 

Prolazak kraljevskog para možeš pogledati u videu.

Po dolasku u palaču, kraljevska je obitelj tradicionalno pozdravljala s balkona, a zatim su se povukli na službenu proslavu 93. rođendana kraljice Elizabete II. Iako je kraljica rođena 21. travnja, njezin se službeni rođendan slavi druge subote u lipnju. U njezinu čast održava se i parada, a u njoj sudjeluje 1400 vojnika među kojima su i jahači te 400 glazbenika.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Ovo je prvo službeno pojavljivanje Harryja i Meghan nakon što su svog dječaka pokazali javnosti u dvorcu Windsor nekoliko dana poslije rođenja. U međuvremenu je vojvotkinja propustila nekoliko javnih događanja i većinu vremena provodila sa svojim sinom u njihovom domu u Frogmore Cottageu.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0