Stars

Kraljica Elizabeta upoznala praunuka, a Meghan i Harry objavili su i njegovo (vrlo neobično) ime!

  • Osim što su se danas Harry i Meghan prvi puta pokazali novorođenog sina, javnosti su otkrili i ime djeteta ime
  • Maleni će nam grof biti poznat pod imenom Archie Harrison Mountbatten-Windsor
  • Vrlo neobičan izbor imena daje naslutiti da je bilo Meghanina želja i još jedno odstupanje od kraljevske tradicije

Nakon što su danas objavljene prve fotografije nove kraljevske bebe, ponosni su roditelji na Instagramu otkrili i ime sinčića - Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Osim toga, ovog je popodneva i Kraljica Elizabeta po prvi puta vidjela svog novog praunuka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Pod prigodnom su fotografijom napisali: "Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sa zadovoljstvom objavljuju da su svoje prvo dijete nazvali Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ovog popodneva par je upoznao su Njezino Veličanstvo s njenim osmim praunukom. Na ovom su posebnom događaju bili prisutni i vojvoda od Edinburgha i majka vojvotkinje". 

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

Kad se nagađalo kako će se kraljević zvati, jedno od vodećih imena na kladionici bilo je Albert, a visoko je kotiralo i ime Arthur. Na popisu najizglednijih imena su bili i Alexander i James. Ime Archie je, u najmanju ruku, neuobičajeno, pa njušimo i neko novo kršenje kraljevskih propisa od strane samosvojne Meghan. Bilo kako bilo, i ovoga su puta uspjeli iznenaditi radoznalu javnost!

 

Photo: Instagram/@sussexroyal

Komentari 0