Moda

Lidlova nova ljetna kolekcija je sjajna - složila sam dva super stylinga, za dan i večer

  • Po ovoj vrućini najradije biramo udobne krojeve i prozračne materijale, zar ne? 
  • Na ljetnim temperaturama mi je osobito privlačan boho stil kojeg karakteriziraju opuštenost i ležernost zajedno s laganim i prozračnim materijalima, ali i stil inspiriran Grčkom zbog svojih ženstvenih, profinjenih haljina
  • Za tebe sam pripremila svoja dva omiljena stajlinga - jedan u boho stilu kojeg sam odjenula na posao, a drugi inspiriran daškom Grčke za večernje piće s prijateljicama

'Boho' je skraćenica od riječi 'bohemian' i obilježava stil oblačenja inspiriran slobodnim i opuštenim načinom života hipija 60-ih i 70-ih godina. U trend se ponovno uvukao 2000-tih gdje se zadržao sve do danas. Ovaj stil nije ograničen strogim modnim pravilima, a istovremeno je romantičan i osvježavajuć. Karakteriziraju ga etno motivi, lepršavost i lagani prozračni materijali. S druge strane, modni stil inspiriran Grčkom donosi jednostavne i otmjene odjevne predmete. Karakteriziraju ga profinjeni i elegantni komadi i dugačke, ženstvene haljine kakve je nosila i grčka boginja Afrodita. Svijetle prozračne tkanine u nježnim bojama su idealne za vruće ljetne dane, a u nastavku možeš vidjeti kako sam iskombinirala boho u dnevnoj, a stil inspiriran Grčkom u večernjoj varijanti.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Boho za po danu

Kad termometar pokaže 30+ izbacujem iz vidokruga sve teške materijale i preuske krojeve hlača, a okrećem se prozračnim  haljinama, bijelim bluzama i laganim rastezljivim hlačama. Imam sreće da moje radno mjesto trpi opuštenije outfite pa sam se za jedan vrući lipanjski dan odlučila za prozračne culotte hlače odlične kvalitete i zaigranog cvjetnog printa. Iskombinirala sam ih s romantičnom bijelom bluzom s detaljem čipke od čistog pamuka u kojoj je moja koža disala unatoč vrućini. Na stopala sam nataknula jednostavne crne natikače s preslatkom mašnom i veselo - ali i udobno - krenula u nove radne pobjede.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Hlače - 69,90 kn, bluza - 59,99 kn, natikače - 55,00 kn

Večernji look inspiriran Grčkom

S obzirom na to da su mi haljine jedan od najdražih odjevnih predmeta, za večernje piće s prijateljicama sam uskočila u jednu s omiljenim mi uzorkom - okomitim plavo-bijelim prugicama koje me neodoljivo podsjećaju na egzotičnu Grčku. Zbog svog modernog kroja i dužine, ova je haljina super udobna, ali i elegantna. Čisto viskozno vlakno ju čini osobito mekanom i podatnom za nošenje, a zahvaljujući vrpcama koje se vežu oko struka haljina lijepo pada sa struka na niže. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Haljina - 89,99 kn, traper jakna - 99,99 kn

Ni u ovoj varijanti nisam htjela odustati od golih stopala pa sam se odlučila za natikače - ovoga su puta i one bile prugaste. Za svaki sam slučaj ponijela i kraću traper jaknicu kako bih se mogla ogrnuti kada temperature padnu, a ova mi je osobito draga jer osim visokog udjela pamuka, u sebi ima elastin što ju čini mekanom i rastezljivom. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Natikače - 59,99 kn

Ako su se i tebi svidjele moje odjevne kombinacije, požuri u Lidl trgovine gdje te od ponedjeljka 17.06. očekuju predivni boho komadi, a već 19. lipnja možeš dodati i dašak Grčke svom ljetnom ormaru. Kvalitetni materijali, moderni krojevi i pristupačne cijene čekaju samo na tebe. Javi što si kupila! 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0