Life&style

Jesi znala? Fanovi Harryja Pottera snimili su film o Voldemortu – i izgleda sjajno

52-minutni film pod nazivom „Voldemort: Origins of the Heir“ (u slobodnom prijevodu: „Voldemort: Postanak nasljednika“) u kratko je vrijeme pogledalo nekoliko milijuna ljudi na YouTubeu – sjajan uradak koji je izazvao sjajne reakcije fanova

Godine 2011. u kinima je igrao posljednji nastavak filmske sage o megapopularnom čarobnjaku Harryju Potteru. Međutim, istinski fanovi nikada se nisu mogli pomiriti s krajem. Stoga ne čudi da se s vremena na vrijeme na Internetu pojavi poneki filmić koji nastavlja pričati priču o čarobnjaku i njegovoj družini. 

52-minutni film „Voldemort: Origins of the Heir“ trenutačno žari i pali Youtubeom. Dobio je dopuštenje Warner Bross.-a, a financirao se putem „crowfundinga“. Godine 2016. sakupljeno je 15.000 dolara - što je bilo dovoljno za snimanje ovog vrlo zanimljivog uratka. U filmu se radi o tome kako je Tom Riddle postao Voldemort, odnosno prati njegove mlade dane. 

Film su kreirali fanovi franšize na čelu s hobi-filmašima Gianmariom Pezzatom i Stefanom Prestiaom. Obojica tvrde kako su film napravili jer im je ostalo jednostavno previše otvorenih pitanja – morali su na njih odgovoriti u svom vlastitom filmu. 

Produkcija filma iznenađujuće je dobra, a priča se uklapa u serijal – uostalom, uvjeri se sama. 

Photo: tryangle films

Komentari 0