Stars

Ninu Badrić u blagdanskom vamp izdanju usporedili sa slavnom glumicom: Tko je Monica Bellucci?

  • Pjevačica Nina Badrić metropolom se prošetala u crvenoj haljini i oduševila stajlingom
  • Usporedili su je s glumicom Monicom Bellucci koja je godinama u vrhu lista najljepših žena na svijetu
  • Mnogi su komplementirali upravo prirodnoj ljepoti naše pjevačice

Ima li dražeg komplimenta za ženu nego kada je usporede s putenom ljepoticom Monicom Bellucci? No, Ninu Badrić u glamuroznom, a opet opuštenom izdanju nisu samo usporedili sa slavnom glumicom već su na neki način poručili da se ona može 'sakriti' iza naše pjevačice. Tko se tako zatekao u središtu metropole mogao je zaista uživati u lijepom blagdanskom prizoru. Nina se odlučila na vatrenocrvenu haljinu s visokim prorezom, a dozu glamura unijela je kaputom boje pijeska koji je prebacila preko ramena. Jednostavnu i upečatljivu kombinaciju svakako je podigao crveni ruž u boji haljine, a uz kestenjastu bujnu kosu do ramena, 48-godišnja pjevačica zaista je izgledala poput filmske dive.

Možda vas zanima U visoko zadignutoj bijeloj bundi, Nina Badrić hrabro je pokazala noge Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

‘’Stavi malo boje, malo crvene…’’’, citirala je Nina uz objavljenu fotografiju stihove pjesme ‘’U ljubav vjerujem’’ koju izvodi Parni valjak. 

Među prvima joj je komplementirala prijateljica Snježana Mehun, a upravo ju je ona usporedila s poznatom glumicom. ‘’Vaooo..Monica Bellucci, tko?’’, dala je do znanja Snježana. 

Možda vas zanima Ella Dvornik i Nina Badrić imaju super karirane kapute, pronašli smo slične u aktualnoj ponudi Rubrika Moda Moda

Mnogi od njezinih 367 tisuća pratitelja također nisu propustili pohvaliti Ninin stajling

‘’Posebna’’, ‘’ Kada ženke lome kičmu da ispadnu dobro na slici, dođe Nina Badrić i izbaci nožicu van kaputa i izdominira’’, ‘’Predivna’’, Koja mačka’’, ‘’Magična ljepota’’, ‘’Prirodno lijepa žena’’, ‘’Lady in red’’, Najljepša boja na svijetu’’, ‘’Nije do boje, nego do tvoje ljepote’’, ‘’Malo sličiš na Minicu Bellucci’’, samo su neki od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Možda vas zanima Nina i Indira nose dva modela visokih čizama koja će vladati ove zime Rubrika Moda Moda

Sudeći po reakcijama njezinih pratitelja, Nina je u ovo hladno vrijeme uspijela podignuti temperaturu, a sigurno je i na nešto oskudnije ukrašene ulice Zagreba donijela poseban blagdanski duh. Izgleda kako je pjevačica zadržala i vedar duh usprkos nezavidnom položaju u kojem u se našli umjetnici i izvođači pogođeni pandemijskim mjerama o čemu je Nina nerijetko govorila. 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sexy nina
  • inaniki

    Nikad be biti Monica