Moda

Ella Dvornik i Nina Badrić imaju super karirane kapute, pronašli smo slične u aktualnoj ponudi

  • Odjevne kombinacije koje su Ella Dvornik i  Nina Badrić podijelile na društvenim mrežama nagnale su nas da krenemo u potragu za kariranim kaputima
  • Ljubiteljice ovog uzorka neće razveseliti vijest da nije uvelike zastupljen u aktualnim jesenskim kolekcijama jer  prevladavaju monokromatski modeli
  • Ipak, uspješno ćeš pronaći modele izveden od mješavine vune, a tu su i popularne duge košulje koje sada nosimo kao kapute

Influencerica Ella Dvornik primila je niz komplimenata za svoj modni odabir koji je predstavila pratiteljima na Instagramu. Prema vlastitim riječima, nakon dužeg vremena odlučila je odjenuti karirani uzorak te je priznala kako joj je prikazana odjevna kombinacija "baš sjela".

Obožavateljice su svesrdno odobrile njezin modni odabir te su je obasule nizom komplimenata. "Odlična je kombinacija", "Top si", "Odlično ti sve stoji i sve super nosiš!", samo su neki od pozitivnih komentara koji su se mogli pročitati ispod ove objave.

Možda vas zanima Okrugli, kvadratni ili V? Modni stručnjaci otkrivaju kakav izrez trebaš nositi s obzirom na svoju građu Rubrika Moda Moda

A posebnu pažnju je privukao karirani kaput brenda Tommy Hilfiger. Cijena ovog takozvanog prijelaznog modela kaputa iznosi nešto manje od 2.080 kuna.

Osim Elle, fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama posljednjih tjedana svjedoče kako karirane kapute preferira i pjevačica Nina Badrić. Tako se u njezinom ormaru našlo mjesta za dva vrlo slična bež modela ravnog kroja, koji su ukrašeni kariranim crno-bijelim uzorkom.

 | Autor: Instagram@tihanaharapinzalepugin Instagram@tihanaharapinzalepugin

Možda vas zanima Gležnjače su ove jeseni zanimljivije nego ikad, jedan model pogotovo Rubrika Moda Moda

Njihove objave su nas nagnale da zavirimo u aktualnu ponudu te izdvojimo najljepše primjerke kariranih kaputa za sve ljubiteljice ovog uzorka. Već letimičan pogled na jesenske kolekcija otkriva kako karirani uzorak nije dominantni trend već su trgovine preplavljene monokromatskim modelima jakni i kaputa.

Možda će tvoja potraga za pronalaskom idealnog kariranog kaputa iziskivati malo više vremena, ali ipak bi trebala uroditi plodnom. Tako ćeš uspješno pronaći modele izvedene od mješavine vune koji su idealni za nadolazeće zimsko razdoblje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Zara (799,90 kuna), Mango (699,90 kuna), Orsay (649,90 kuna)

Trenutno su dostupne i laganije verzije kaputa koje su u kolekcijama high street brendova navedene kao duge natkošulje. Riječ je o primjerku odjeće za van koji oponaša dizajn košulja od flanela. U toplijim jesenskim danima moguće ih je nositi kao zaseban predmet, dok ćeš se u zimskim mjesecima ipak preko njih trebati nabaciti još jedan sloj odjeće.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (379,90 kuna), Bershka (379,90 kuna), Reserved (599,90 kuna)

Možda vas zanima Hoće li ovo biti najpopularniji model suknje ove jeseni? Dućani su puni prelijepih komada Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    cirkus stigao u grad