Stars

U visoko zadignutoj bijeloj bundi, Nina Badrić hrabro je pokazala noge

  • Nego... kamo ćemo za Novu - zapitala  je Nina Badrić svoje pratitelje na Instagramu uz fotografiju na kojoj je vrhunski dotjerana
  • Pjevačica izgleda kao da sama upravo kreće na proslavu, u bijeloj bundi i šljokičastim štiklama
  • Pritom je sjela u seksi pozi i otkrila bedra - komplimenti nisu izostali

Vrhunski dotjerana, kao da baš ide na proslavu Nove godine, Nina Badrić uz sliku objavljenu na svom Instagram profilu napisala je: "Nego... gdje ćemo za Novu?". Štikle na šljokice, bijela bunda koja izgleda kao da je od pravog krzna, ispod proviruje (čini se crna haljina), total makeup, elegantno podignuta kosa. Nina doista izgleda kao da bi mogla ovog časa krenuti na neki otmjenu proslavu, mada možda je riječ samo o nekom profesionalnom snimanju.

Možda vas zanima Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone Rubrika Moda Moda

Pritom je sjela u seksepilnu pozu, otkrila smiono noge dobrano iznad koljena, a od pratitelja zbog toga dobila i komplimente. 

Neki su odgovorili i na pitanje kamo će za Novu godinu, poput njezinog kolege Jacquesa Houdeka: "Za Novu? 😂 Kako stvari stoje - bit ćemo sretni da smo ŽIVI I ZDRAVI, doma, na sigurnom! 🙏🏻 Jel tak?"

Nina je u objavi napisala kako će se na godinu na izmaku osvnuti neki drugi put, ali sjećamo se kako je ona bila među najglasnijima koji su ukazali na tešku situaciju u kojoj su se glazbenici našli ove godine zbog lockdowna i otkazivanja koncerata. Tako da vjerujemo da Ninine prethodne objave više dočaravaju njezinu svakodnevnicu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dišem....🙌🏻 @duchess.womenswear 👖👘❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Možda vas zanima Nina i Indira nose dva modela visokih čizama koja će vladati ove zime Rubrika Moda Moda

48-godišnja pjevačica i u sportskoj i u svečanoj varijanti odjeće izgleda super, a usput smo prema posljednjim objavama saznali i koji je Ninin novi omiljeni brend odjeće...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najveća je pobjeda slaviti pobjedu nad samim sobom✨ @duchess.womenswear 🤍

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Photo: Instagram@tihanaharapinzalepugin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ufff tako lijepa isexy zena