Moda
Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone 1/8 Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone

Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone

Nekoliko je ključnih komada koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, a među njima su zasigurno trendi kaput i topla zimska jakna, koji savršeno upotpunjuju baš svaki outfit

Dolaskom hladnijih dana nametnulo se pitanje što nositi u sljedećim danima. Predivna jesen zove nas u prirodu, a odijevanje u mjesecima pred nama mnogim ženama zadaje probleme. Pravila su sljedeća: sve mora biti toplo, udobno i vrlo stajliš! Prema tome, trebamo voditi računa o nižim temperaturama, ali i o kombiniranju modnih komada, što ponekad može biti prilično izazovno.  

No vjerujemo da će se gotovo sve trendseterice složiti s tim da su kaputi i jakne najvažniji modni komad tijekom hladnih dana. Obožavamo ih u svim varijantama - od klasičnih crnih do onih u šarenim bojama i s različitim uzorcima. Kad nabavimo svoj omiljeni model, možemo ga nositi sljedećih nekoliko sezona, što ga čini vrlo isplativom investicijom. Neodoljivi modeli iz nove kolekcije s.Olivera dokaz su da je moguće izgledati stajliš i dok je vani vrlo hladno. Neovisno o stilu koji preferiraš, sigurno ćeš pronaći nešto za sebe. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Klasična elegancija

Poklonice klasične elegancije nikako neće ostati ravnodušne na bezvremenske modele kaputa neutralnih boja iz nove kolekcije s.Olivera. Prednost klasičnih kaputa u tome je što baš nikad ne izlaze iz mode i upravo je to jedan od razloga zbog kojih su toliko popularni među pripadnicama ljepšeg spola. Svaka trendseterica ima barem jedan primjerak klasičnoga kaputa u svom ormaru, koji nerijetko služi i kao polazište modnih kombinacija različitih modnih stilova. Njegova je najveća odlika što uvijek ostavlja dojam neopterećenosti, a zahvaljujući njemu, majstoricu klasičnog stila nikad nećemo "uloviti" kako ne zna što odjenuti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Razigrane boje

Jesen i ove godine u središte modnih trendova stavlja jarke boje. Modni komadi obojeni upečatljivim bojama svaki će jesenski i zimski look zaogrnuti toplinom i trendi izgledom. Efektne boje rezervirane su samo za najodvažnije - one koje se žele istaknuti u masi te unijeti dašak vedrine u monotoniju i sivilo hladnih dana. Ove je sezone raznolika i razigrana paleta obojila kapute i jakne iz nove kolekcije s.Olivera. Tako ljubiteljice osebujnih boja mogu birati između žutih, narančastih i crvenih modela, koji će unijeti svježinu u monotoniju neutralnih kombinacija. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Trendi i šik 

I ove sezone na listu must have proizvoda smjestili su se teddy bear kaputi. Riječ je o kaputima od umjetnoga krzna koji nas neodoljivo podsjećaju na omiljenog medvjedića iz djetinjstva. Volimo ih zato što su istodobno vrlo udobni i topli, a pritom izgledaju trendi i šik. Teddy bear kaput u trenutku može transformirati cijeli look i dati mu primjesu šika. Ljubiteljice mode nose ga već od rane jeseni kako bi ga vješto iskoristile u stiliziranju modnih kombinacija. Nova kolekcija s.Olivera donosi poluduge modele teddy bear kaputa u bijeloj ili smeđoj boji, a mogu se nositi s obje strane.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Svakodnevna udobnost

Pobornice ovog stila aktivne su i neovisne žene, koje prije svega stavljaju naglasak na udobnost, praktičnost i neformalnost. Njima je manje uvijek više i to je jedan od razloga zbog kojih će pri odabiru odjevnih komada prednost dati udobnosti umjesto trendovima. No prave poznavateljice mode to neće spriječiti da se istaknu u masi! Iako se moda posljednjih godina počela fokusirati više na udobnost nego na estetiku, s.Oliver uspio je spojiti oboje, a rezultat su estetski privlačne tople i udobne jakne. Mogu se kombinirati s različitim modnim stilovima - casual, urbanim, sportskim, ali i elegantnim. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0