Moda

Nina i Indira nose dva modela visokih čizama koja će vladati ove zime

  • Imaš li spremne čizme za zimu?
  • Vidmo da su slavne dame već uskočile u svoje nove čizmice
  • Indira Levak i Nina Badrić odabrale su sasvim drugačije, ali jednako trendi modele

Zima nam se polako bliži i brzo ćemo svi uskakati u čizme, a neke dame već su u njima. Pjevačice Nina Badrić i Indira Levak tako su pokazale svoje nove čizmice - obje dame odlučile su se za visoki model i to je jedino što je zajedničko izborima naših pjevačica, uz to što su oba modela veliki sezonski trend. 

Nina Badrić odabrala je visoki crni model čiju klasiku razbija metal na elegantnoj visokoj potpetici i na špicu. "Čizme su strava", komentirala je jedna Ninina pratiteljica, a mi se slažemo s damom. Ove čizme stvarno su klasika s malim zaokretom i jednostavno će pasati na sve kombinacije, od najelegantnijih do onih casual. 

 | Autor:

Možda vas zanima Veliki povratak: ovaj trend udobnih i praktičnih čizama vraća se na velika vrata Rubrika Moda Moda

I Indira Levak jučer je pokazala svoje čizme koje su itekako u trendu, o čemu smo pisali. Bijeli visoki model s blok petom oduševio je njezine pratiteljice, koje su samo nizale komplimente na račun Indirinih čizmica.

 | Autor:

Istina, ovaj model ipak nije lako nosiv kao Ninin, ali isplati se malo potruditi i slagati kombinacije oko ovako posebnih čizama u kojima sigurno žena neće proći nezamijećeno. 

Možda vas zanima Ako uz čizme nosiš midi haljinu, dobro je znati ovo modno pravilo Rubrika Moda Moda
Photo: None

Komentari 0