Stars

"Nina, kako je ovo moguće?" Pjevačica je obožavatelje oduševila novom linijom

  • Privremeni izostanak s pozornica Nina Badrić iskoristila je kako bi poradila na vlastitom zdravlju i fizičkom izgledu
  • Naporni treninzi rezultirali su novom linijom koju pjevačica ponosno pokazuje u kupaćem kostimu
  • "Izgledaš kao milijun dolara", samo je jedan od komplimenata koje su Nini udijelili oduševljeni obožavatelji

Nije tajna kako se tijekom karijere pjevačica Nina Badrić borila s viškom kilograma, no sudeći prema njezinim posljednjim objavama pauzu od pjevačkih nastupa iskoristila je kako bi stesala liniju. Posljednjih mjeseci 48-godišnja pjevačica se posvetila vlastitom zdravlju te je uz pomoć napornih treninga i izmijenjene prehrane uspješno smršavila. A da se nova linija itekako pozitivno odrazila na njezino samopouzdanje svjedoči i to što na društvenim mrežama spremno pozira samo u kupaćem kostimu.

Možda vas zanima Da bi dobila najviše od vježbanja, po završetku bi trebala navaliti na ovih 5 namirnica Rubrika Life&style Life&style

A Nininu tjelesnu transformaciju pozdravili su i njezini obožavatelji koji su zaključili kako pjevačica naprosto blista. "Od kad si na Hvaru, otok je bogatiji za još jednu prirodnu ljepotu", "Nina kako je to moguće?", "Izgledaš vrh", "Izgledaš kao milijun dolara", "Predivna, nježna, ženstvena...", "Bome, linija je tip-top", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod njezinih objava na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bez kolagen shota ni na plažu 😁✋🏻 • • @gaianaturelle_hr 💚

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Možda vas zanima Severina na Instagramu objavila sretnu vijest te primila mnoštvo poruka podrške Rubrika Stars Stars

Nininu novu liniju nisu propustile prokomentirati ni druge poznate Hrvatice poput Žanamari Perčić, Suzy Josipović Redžepagić, Iris Androšević Pinjuh i Vanje Horvat, koja joj je proučila kako joj "dobro stoje odmor i more". Objave na njezinom Instagramu svjedoče kako je Nina ovog ljeta uistinu uživala na odmoru, a vrijeme je između ostalih provodila i s kolegicama Lepom Brenom i Majom Šuput.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0