Stars

Severina na Instagramu objavila sretnu vijest te primila mnoštvo poruka podrške

  • Severina Kojić putem društvenih mreža potvrdila je kako se uspješno izliječila od koronavirusa
  • Najavila je izlazak iz samoizolacije te čestitala svima onima koji su uspješno prebrodili istu situaciju
  • Obožavatelji su s radošću dočekali ovu vijest, a objavu nisu propustile prokomentirati ni poznate Hrvatice

Pjevačica Severina Kojić u svojoj je posljednjoj objavi na društvenim mrežama potvrdila kako je izašla iz samoizolacije u kojoj se našla radi pozitivnog testa na koronavirus. "Hello from the other side. Sretan izlazak iz (samo)izolacije svima koji slave", stoji u njezinoj objavi u kojoj se referirala na slavni stih iz pjesme "Hello" britanske glazbene dive Adele.

Obožavatelji su joj spremno čestitali na sretnoj vijesti te joj poželjeli što brži povratak na scenu. "Vratija se Šime", "Živi, pleši, sjaj", "Prelijep dan", "Sretna bila", samo su neki od komentara koji su se našli ispod njezine objave. "Slavimo, slavimo, čekam te", pjevačici je poručila poznata splitska fotografkinja Sonja Dvornik u čijem je društvu ovog ljeta uživala u rodnom gradu.

Možda vas zanima "Tipično razmišljanje osobe koju život nije ošamario". Status Danijele Dvornik izazvao je niz reakcija, kći Ella stala je u njezinu obranu Rubrika Stars Stars
Možda vas zanima Ni Severina joj nije odoljela! Kuću naše slavne poduzetnice u Istri rado posjećuju poznate dame Rubrika Life&style Life&style

Sudeći prema pozadini, objavljena fotografija na kojoj Severina pozira u crveno-narančastom kombinezonu nastala je prilikom njezinog odmora u kući koja je u vlasništvu njezine dugogodišnje prijateljice, poduzetnice Ive Radić. Među poznatim damama, ovoga puta su se u znak podrške oglasile violončelistica Ana Rucner i voditeljica Josipa Pavičić Berardini koja nije propustila pohvaliti Severinin izgled.

Photo: Instagam

Komentari 0