Stars 13. kolovoza 2020.

Maja Šuput, Nina Badrić, Severina, Ivaniševići... Jadranski otočić postao je neizostavna ljetna destinacija brojnih poznatih

Instagam.
  • Otok na Jadranu pravi je magnet za poznate Hrvate
  • Tako smo imali priliku vidjeti kako ondje ljetuju Severina, Maja Šuput, Iva Radić i Goran Ivanišević
  • Posebno atraktivna lokacija je obližnji otočić Vrnik s kojeg domaće zvijezde rado dijele fotografije na društvenim mrežama

Svake ljetne sezone pojedina lokacija ispliva kao hit destinacija poznatih osoba, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama, ove godine je tu titulu ponijela Korčula, odnosno točnije rečeno obližnji Vrnik. Riječ je o otočiću smještenom nedaleko od Korčule, a koji je poznat po jednom od najstarijih dalmatinskih kamenoloma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍽🍷💞

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima... "Uglavnom sam živjela njegov život": Danijela Dvornik otkrila da piše knjigu Rubrika Stars Stars

Pjevačici Maji Šuput Tatarinov i njezinom suprugu Nenadu, Korčula se premetnula u jednu od omiljenih ljetnih destinacija pa na svom odmoru nerijetko svrate do Vrnika, gdje osim u prirodnim ljepotama uživaju i u gastronomskoj ponudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najopustenije ljeto ikada... #sumer2020

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

A upravo je Maja na objavama na društvenim mrežama otkrila kako Vrnik ovoga ljeta nije mogla zaobići ni Severina koja je ondje boravila u društvu prijateljice Ive Radić. Naime, Maja je na svom Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju koju je popratila opisom: "Najopuštenije ljeto ikada."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to school.. hvala na satu pisanja perom draga moja S💕

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Možda vas zanima... 'Brkovi' od sunca mnogim ženama su problem, a stručnjaci predlažu što učiniti kako bi ih uklonila Rubrika Life&style Life&style

Trenutačno na otočiću borave proslavljeni tenisač Goran Ivanišević i njegova supruga Nives, koja se na društvenim mrežama pohvalila kako je vrlo rado ponovno sjela u školske klupe te se okušala u pisanju perom.

Zanimljivo, istu 'školicu' prošla je i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović kada je u rujnu prošle godine posjetila otok. Također, izgleda kako je ovaj otočić iznimno popularan među vrhunskim tenisačima budući da ga je lani podsjetio i Novak Đoković.

Možda vas zanima... Zbog koga je sve plakala? Doznali smo zanimljive detalje iz dugoočekivane knjige o Meghan i Harryju Rubrika Stars Stars

Čari ovog otočića otkrile su i pjevačica Nina Badrić te voditeljica Renata Sopek, a da je riječ o jednoj od njezinih omiljenih morskih destinacija istaknula je i voditeljica Ecija Ivušić koja je priznala kako je ovo mjesto njezina vječna inspiracija.

Komentari 0