Stars

"Uglavnom sam živjela njegov život": Danijela Dvornik otkrila da piše knjigu

  • Sudeći prema posljednjim objavama, Danijela Dvornik uživa u radnom ljetu, a obožavateljima je priznala kako je pred njom vrlo uzbudljivo radzoblje
  • Danijela namjerava ostvariti dugogodišnji san i napisati vlastitu knjigu što je do sada zbog straha izbjegavala
  • U odgovoru jednoj od pratiteljica priznala je kako je njezin život nekoć bio podređen suprugu Dini, dok se tek u pedesetima okrenula samoj sebi

Danijela Dvornik s pratiteljima na društvenim mrežama rado dijeli crtice i anegdote iz svoga života pa je tako s njima spremno podijelila za nju uzbudljivu vijest. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira dok šeće komiškim ulicama, a poduži opis koji je priložila uz nju započela je sljedećim riječima. "Život na otoku pruža toliko mogućnosti za mnoge stvari. Ono najvažnije, je vrijeme. Tu ga imam najviše i za sve. Eto, i zaposlila sam se u wine baru da ubijem vrijeme na koristan način. I baš guštam u tome."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Život na otoku pruža toliko mogućnosti za mnoge stvari.Ono najvažnije, je vrijeme. Tu ga imam najviše I za sve. Eto, i zaposlila sam se u wine baru da ubijem vrijeme na koristan način. I baš guštam u tome. Doći će i sezona branja maslina a planiram konačno započeti pisanje knjige jer imam ozbiljnu ponudu a i mislim da sam sada spremna za to. Volim pisati, ali sam zadnjih godina izbjegavala pisati više i ozbiljnije iz straha da se ne istrošim. Zapravo imam nekoliko ideja i sad sam riješila u svojoj glavi da krenem u novu avanturu. Ova Korona i "novo normalno" pomoglo mi je pogurati sebe u novom pravcu ali pri tom neču zanemariti ni moje "Reebawish " koje ću malo unaprijediti dizajnom. Slijedeći tjedan mi dolazi Dvornik-Pearce ekipa u punom sastavu i radujem se Balie i Lumi. ❤️ Posebno se radujem Balie I sladoledu na mom radnom mjestu😂. #workinggrandma #womenover50 #womenpower #lifeisgood #zivimzivot #dasemoguklonirati

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Možda vas zanima "Kakva baka, ha?" napisala je Danijela Dvornik pokraj fotke u dvodijelnom badiću Rubrika Stars Stars

Ponuda koja se ne odbija

U nastavku je otkrila kako je pred njom novo životno poglavlje u kojem će okušati u onome o čemu već godinama sanja, ali nije skupila dovoljno hrabrosti za realizaciju tog sna. "Doći će i sezona branja maslina, a planiram konačno započeti pisanje knjige jer imam ozbiljnu ponudu, a i mislim da sam sada spremna za to. Volim pisati, ali sam zadnjih godina izbjegavala pisati više i ozbiljnije iz straha da se ne istrošim" - istaknula je.

"Zapravo imam nekoliko ideja i sad sam riješila u svojoj glavi da krenem u novu avanturu. Ova korona i ‘novo normalno’ pomoglo mi je pogurati sebe u novom pravcu, ali pri tom neću zanemariti ni moje ‘Reebawish’ koje ću malo unaprijediti dizajnom." - otkrila je svoje planove Danijela, dodavši kako je posebno raduje što joj idućeg tjedna u posjet stiže kći Ella s obitelji.

Možda vas zanima Dosadio ti je kratki bob? Onda jedi ovo voće, kosa će ti brže rasti Rubrika Life&style Life&style

Podrška pratitelja

Obožavatelji su joj spremno uputili riječi podrške te istaknuli kako se jako raduju izlasku knjige. "Žena za sva vremena", "Too Danijela, ma za sve smo, generacijo", "Draga Danijela, ti si sve ono što ja želim biti...trenutno ne mogu, no gledajući tebe...uživam s tobom. Sretno draga, samo tako naprijed." - bili su samo neki od komplimenata koji su se slili na njezin račun.

Možda vas zanima Ne pada jabuka... Sjećaš se filmova i serija u kojima su slavni glumci glumili sa svojom djecom? Rubrika Life&style Life&style

"Uglavnom sam živjela njegov život"

Ipak, posebnu pažnju privukao je iscrpan komentar jedne pratiteljice u kojem je napisala sljedeće: "Čini mi se da ste Danijela, od kada je Dino umro, “procvali", u smislu da ste počeli drugi život, okrenuli se sebi, jednostavno zračite. Sve u svoje vrijeme. Dino je bio poseban lik, simpa, ali nalik malom djetetu. Vi ste sigurno sebe davali njemu, a sada sebe dajete sebi. Tako i treba . Sretno u svemu što radite!"

Danijela se prepoznala u spomenutim riječima te je u svom iskrenom odgovoru otkrila sljedeće: "Tek sam sada svjesna sebe. Uglavnom sam živjela njegov život." Priznala je i kako uživa u pedesetima i svemu što one donose.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0