Stars

"Kakva baka, ha?" napisala je Danijela Dvornik pokraj fotke u dvodijelnom badiću

  • Blogerica i influencerica Danijela Dvornik uživa na odmoru u Sutivanu na otoku Braču
  • Objavila je fotografiju s plaže na kojoj uživa u dvodijelnom kupaćem kostimu te je pokazala liniju na kojoj već godinama marljivo radi
  • Dobila je mnogo pohvala za svoj izgled, a u jednom komentaru joj je pratiteljica napisala da izgleda bolje od J.Lo

Danijela Dvornik, 53-godišnja blogerica, opet je zaintrigirala javnost svojom objavom na Instagramu. Naime, plavokosa Danijela je objavila fotografiju u dvodijelnom kupaćem kostimu, a uz koju je napisala: ''Kakva baka, a?'' te je stavila svoj dobro poznati hešteg žene iznad 50. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Danijela je odabrala plavi badić uz koji je iskombinirala uvijek popularni slamnati šešir te sunčane naočale, a vrlo brzo nakon objave krenuli su komplimenti. ''Izgledaš bolje od J.Lo'', ''Zgodan žena'', ''Superbaka'', a javila se i Danijelina kćer Ella koja joj je napisala da je ''Gilf''. 

Možda vas zanima Nakon Elle, poljubac u usta Balie je dala i baka Danijela. I ovaj put to nije moglo proći neopaženo Rubrika Stars Stars

Kako to obično i biva, bilo je i komentara s kritikama pa je tako jedna pratiteljica napisala da ''poradi na celulitu''. Izgleda kako Danijelu nije briga za takve komentare već je napokon dočekala ljeto da može uživati u svojoj oazi u Sutivanu na otoku Braču koju je posljednjih godina polako preuređivala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Blogerica se trenutno odmara i iščekuje da joj dođe kćer Ella, koja je trenutno na Komiži kod Danijelih roditelja,  s unukama Balie i Lumi koje ova zgodna baka obožava i jedva čeka vidjeti. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0