Stars

Zvijezda Moderne obitelji je neprepoznatljiva: postala je plavuša, na koga to pokušava sličiti?

  • Glumicu Ariel Winter hrvatska publika upoznala je kroz seriju Moderna obitelj u kojoj je tumačila lik štreberice Alex Dunphy, po ljepoti i popularnosti uvijek iza svoje sestre Haley
  • Nakon što je serija završila, Ariel je javnost iznenadila brojnim promjenama boje kose
  • Najnovija je promjena u platinasto plavu boju, no Ariel je općenito neprepoznatljiva. Imidž ili...?

 

Mnogi znaju američku glumicu Ariel Winter (22) po seriji Moderna obitelj u kojoj je utjelovila srednje dijete obitelji Dunphy, štrebericu Alex. Serija se emitirala od 2009. godine pa do travnja 2020. godine, a u tih 11 sezona prva asocijacija na Ariel nam je duga tamnosmeđa kosa i naočale. S nula interesa za odijevanje i isticanje seksepila.

 | Autor: imdb imdb

Ariel je svoje fanove, u pauzama od snimanja, navikla na brojne promjene boje kose pa smo ju tako znali vidjeti i kao crvenokosu, ali i kao plavušu, no nakon tih kratkih izleta vratila bi se u tamnu boju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Njezina posljednja objava s početka mjeseca izazvala je brojne reakcije njezinih pratitelja. Naime, na fotografiji ima plavu kosu, a uz nju je napisala ''Dolazi zima''. Time je aludirala na seriju ''Igra prijestolja'', a svojim izgledom neodoljivo podsjeća na 12- godina stariju kolegicu Emiliju Clarke, plavokosu glumicu koja u toj poznatoj seriji glumi lik Khaleesi.

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Možda vas zanima Kakva nevjerojatna sličnost! Djeca ovih slavnih izgledaju poput njihovih klonova Rubrika Stars Stars

Danas je Ariel izgledom daleko od onoga što pamtimo kada smo ju prvi put vidjeli na malim ekranima. Prema njezinim fotografijama koje objavljuje ne možemo ne primijetiti promjene na njezinom licu. Može biti da se radi o drugačijem načinu šminkanja i općenito seksepilnijem izgledu koji njeguje posljednjih godina, a ne isključujemo ni da je napravila neke estetske korekcije. Možda u području nosa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Osim što nas sad podsjeća na Emiliju, na nekim malo starijim fotografijama iz vremena kada je imala tamnu kosu, možemo vidjeti i sličnosti s glumicom i pjevačicom Selenom Gomez. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Znanstvenici su otkrili vrlo zanimljiv zdravstveni benefit kod djece koja nalikuju - svojim očevima! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0