Moda

Poznate Hrvatice ovog ljeta biraju okrugli model sunčanih naočala, pronašli smo ih u našim trgovinama

  • Sunčane naočale jedan su od omiljenih modnih dodataka koji nosimo tijekom cijele godine
  • Ljeti su nam posebno potrebne, a uživamo pogledu na velik izbor novih modela koji stignu svake godine
  • Poznate Hrvatice već su nam pokazale svoje omiljene modele, a jedan se posebno istaknuo

Ljeti su sunčane naočale neizostavan modni dodatak, a bez njih ovih dana ne izlazimo iz kuće. Iz sezone u sezonu stižu novi modeli koji odmah postanu hit, a uvijek se jedan posebno istakne. Okrugli model naočala krajem prošle godine već je bio popularan, ali ovog ljeta mu je popularnost na vrhuncu. A da je to tako znaju i brojne poznate Hrvatice. 

Možda vas zanima Na ove stvari obavezno trebaš obratiti pažnju pri kupovini sunčanih naočala - bitne su! Rubrika Life&style Life&style

Ovaj model odabrale su Marijana Batinić, Viktorija Rađa te njihova prijateljica Maja Batarelo koje su se zajedničkom fotografijom našalile upravo zbog naočala. Uz fotografiju, Viktorija je napisala: ''Nek mi neko objasni koje su naočale ove godine In!''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Isti model Ray Ban naočala odabrala je i Severina koja je svojim stajlingom podsjetila na lik Tokyo iz popularne serije ''La casa de papel'' .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Možda vas zanima I ovo ljeto Zarine ravne natikače su hit, a sada dolaze u novoj varijanti. Pogledaj kako ih kombiniraju domaće cure Rubrika Moda Moda

Ovaj model pristaje svim oblicima lica te je žene osvojio svojom jednostavnošću. Tanki okviri i okruglo staklo ono su što im daje posebnost. Slični modeli se mogu pronaći i u trgovinama, a kako bismo ti olakšali potragu, izdvojili smo neke.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Reserved 49,90 kn; Stradivarius 79,90 kn; Bershka 79,90 kn

I prijašnjih godina popularni su bili okrugli modeli, no oni su bili poznati po svojoj predimenzioniranost. Ove su godine su manji i decentniji okviri vratili, a mnoge će se ovaj ikonski model podsjetiti na sedamdesete godine prošlog stoljeća. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull & Bear 69,90 kn; H&M 60 kn; Cropp 29,90 kn

Možda vas zanima Neodoljivi leopard... Životinjski uzorak na badićima popularan je i ovog ljeta, pogledaj kakve nose naše slavne cure Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0