Moda

Neodoljivi leopard... Životinjski uzorak na badićima popularan je i ovog ljeta, pogledaj kakve nose naše slavne cure

  • Iz godine u godinu oduševljava nas ponuda kupaćih kostima 
  • Svake godine je jedan model hit, no mi volimo i one klasične koji nikad ne izlaze iz mode
  • A klasici su badići sa životinjskim uzorkom, najviše leopard, ali i tigrastim ili zmijskim, kakve vole i domaće cure

Uoči svakog ljeta, ponuda kupaćih kostima nas oduševi te nam se teško odlučiti za samo jedan model. Iz tog razloga većina nas ih ima nekoliko u raznim bojama, uzorcima i krojevima. Isto tako, u ormarima velike većine žena svoje mjesto pronalazi i model sa životinjskim uzorkom. Možemo ga usporediti s klasičnim crnim modelom jer ne griješimo ako kažemo da je animal print popularan svake sezone.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Možda vas zanima Jako dovitljivo! Pogledaj što ljudi stavljaju ispred klima uređaja pa im terasa izgleda bolje Rubrika Life&style Life&style

Ovaj uzorak je super ako želiš barem preko ljeta izaći iz zone komfora i odjenuti nešto što inače ne nosiš. Prijašnjih sezona viđali smo ga i na poznatim Hrvaticama, a taj trend je i ove godine aktivan.

 | Autor: Calzedonia (grudnjak i gaćice, trenutačno na 50 posto popusta, svaki 77,50 kn; Palmers, 904 kn; Yamamay (grudnjak 229 kn, gaćice 129 kn)

Lana Jurčević se odlučila za cut out model zmijskog uzorka, dok je Žanamari Perčić odabrala tigrasti uzorak klasičnog jednodijelnog badića

 | Autor: miss7/Instagram miss7/Instagram

Jednodijelni modeli posljednjih nekoliko sezona veliki su hit, a predviđamo da neće tako brzo izaći iz mode. Idealni su ako želiš prekriti neki nedostatak, a izgledaju odlično kao bodi uz suknju ili kratke hlače. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M 70 kn; Bershka 169.90 kn; H&M 226 kn

Možda vas zanima WOW! Adriana Đurđević pokazala je zavidnu kolekciju dizajnerskih kupaćih kostima Rubrika Moda Moda

Dvodijelnih modela sa životinjskim uzorcima i ove sezone ima zaista mnogo, a svaka od nas si može pronaći uzorak koji joj najviše odgovara. Kod ovog uzorka super je stvar da odlično izgledaju i na preplanulu put kao i dok ne potamnimo.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Pull & Bear 79,90 i 79,90 kn; Zara 99,90 i 119,90 kn; H&M 45 i 52 kn

Ako još nisi potamnila, a misliš da će ti tvoj animal badić bolje pristajati uz preplanulu put, predlažemo ti da isprobaš novitet iz Biobaze -  Kraljevski tekući pekmez za brzo tamnjenje na bazi visokovrijednih ulja badema, lješnjaka, sjemenki grožđa, avokadaka, sezama, oraha, kokosa i suncokreta te jedinstvenog ekstrakta ljubičaste mrkve bogatog antocijaninima te beta karotenom za intenzivno poticanje prirodno brončanog tena.
 | Autor:

Obogaćen je skvalanom, inovativnim prirodnim sastojkom koji se koristi u anti-age beauty proizvodima, ovaj pekmez obnavlja i štiti kožu od prijevremenog starenja dok mentol pruža ugodan osjećaj osvježenja. Cijena mu je 89,90 kn.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0