Moda

WOW! Adriana Đurđević pokazala je zavidnu kolekciju dizajnerskih kupaćih kostima

  • Pravnica Adriana Đurđević, djevojka nogometaša Duje Ćalete Cara pokazala je zavidnu kolekciju kupaćih kostima
  • Brend Zimmermann je Adriani, izgleda, jedan od omiljenih, a modeli s tim potpisom prevladavaju
  • Mladi par uživao je na plažama diljem naše obale, a zatim su nastavili uživati u St.Tropezu

Dubrovkinja Adriana Đurđević zapela je za oko javnosti nakon Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine u Rusiji kad je bodrila svog dečka, nogometaša Duju Ćaletu Cara. Zgodna pravnica i nogometaš žive u Francuskoj, a Adrianu mnogi prate na društvenim mrežama upravo zbog njezinog stila. Često pokazuje svoje stajlinge u kojima ne manjka trendovskih i dizajnerskih komada kao ni prelijepih destinacija na koje par putuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Možda vas zanima Jako dovitljivo! Pogledaj što ljudi stavljaju ispred klima uređaja pa im terasa izgleda bolje Rubrika Life&style Life&style

Lipanj je par proveo uživajući i obilazeći otoke na našoj obali, a zatim su se vratili u Francusku, točnije u Marseille za čiji istoimeni klub Duje igra. Također, možemo vidjeti kako Adriana trenutno uživa u St. Tropezu. Iako je ljeto tek na početku, Adriana je već oduševila svoje pratitelje bogatom kolekcijom kupaćih kostima. 

Mogli smo primijetiti kako je australski brend Zimmermann jedan od omiljenih brojnim trendsetericama, a tako je i s Adrianom. Ona je odabrala jednodijelni model s cvjetnim motivima kojeg krase volani.

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR Zimmermann 471 eura (3 560 kn) Farfetch

Ove sezone su popularni i cut out modeli, a upravo je takav, također brenda Zimmermann, odabrala i zgodna plavuša. Model bez naramenica svojim uzorkom podsjeća na marame, a izrezan je s lijeve strane struka. 

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR Zimmermann 347 eura (2 623 kn); Farfetch

Možda vas zanima Kakva forma! Olivera, supruga Đorđa Balaševića, pokazala je kako u 62. godini izgleda u kupaćem kostimu Rubrika Stars Stars

Jednodijelni modeli su Adriani bili prvi odabir i prošlog ljeta kada smo ju imali prilike vidjeti u bijelom Gucci modelu. Isti taj kupaći kostim ponosno je nosila i ove godine, a on je također oduševio njezine pratitelje. 

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR Gucci 315 eura ( 2 381 kn); My Theresa

No, od svih trendi modela jedan se posebno istaknuo. Riječ je o brendu La Revêche koji je poznat po svojim jednostavnim modelima koji su ukrašeni cvijećem. Adriana je odabrala sivi jednodijelni badić koji na naramenicama ima prljavo ružičaste 3D cvjetove koji mu daju na posebnosti. 

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR La Revêche model Almira, 235 eura (1 776 kn)

Možda vas zanima Kći Tončija Huljića objavila je fotografiju u izdanju u kojem je nemamo često prilike vidjeti Rubrika Stars Stars

Crni jednodijelni badić V izreza te prekriven šljokicama brenda Oséree također je bio jedan od Adrianinih odabira. U njemu je, kao i u ostalim modelima, pokazala svoje istrenirano tijelo i preplanulu put. 

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR Oséree 235 eura (1 776 kn); Luisaviaroma

Na Adrianinom profilu mogu se pronaći fotografije u još nekim zanimlljivim modelima, a kako je ljeto tek na početku, vjerujemo kako će nam pokazati još zanimljivih modela koji će mnogima postati predmet želja. 

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0