Stars

Kći Tončija Huljića objavila je fotografiju u izdanju u kojem je nemamo često prilike vidjeti

  • Glazbenica Hana Huljić na Instagramu je objavila sliku na kojoj pozira u kupaćem kostimu
  • Na fotografiju joj društvo pravi psić, a zanimljiv detalj su i peraje na nogama
  • Tridesetogodišnju kćer Vjekoslave i Tončija Huljića inače nemamo prilike pretjerano viđati u javnosti, ali ni u ovakvim izdanjima

Kada je riječ o Hani Huljić, najmlađoj članici uspješne glazbene obitelji Huljić, u javnosti se ne zna puno. Ova tridesetogodišnjakinja svoj privatni život drži dalje od javnosti, no ono što se zna je to da je završila Umjetničku akademiju u Splitu, smjer skladanje klasične glazbe. Glazba joj je u genima pa je tako objavila i nekoliko singlova kojima je zaradila brojne simpatije. No, posljednja Hanina objava iznenadila je njezine pratitelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Naime, Hana je objavila fotografiju na kojoj pozira na plaži u kupaćem kostimu s crnim psom u rukama. Osim zavidne linije u sivkasto - zelenom bikiniju, mnogima je za oko zapeo zanimljiv detalj u vidu peraja na nogama. Ova Splićanka je njime je pokazala svoju opuštenost te da doista uživa u morskim radostima. 

Možda vas zanima Tko ne bi želio izgledati kao Sarah Jessica Parker u 56. godini? Glumica se skinula u kupaći kostim i oduševila sve Rubrika Stars Stars

Objava je vrlo brzo skupila veliki broj lajkova, a komplimenti za izgled ne prestaju stizati. No, izgleda kako je Hani bitnija dobra zabava na plaži pa je tako prije tjedan dana je objavila kako u istom outfitu uživa u društvu prijateljica, među kojima je i pjevačica Domenica Žuvela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Možda vas zanima 5 modela kupaćih kostima koji su idealni za žene s naglašenijim oblinama Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0