Stars

Tko ne bi želio izgledati kao Sarah Jessica Parker u 56. godini? Glumica se skinula u kupaći kostim i oduševila sve

  • Modne kreacije Sarah Jessica Parker u kultnoj seriji 'Seks i grad' nosila je besprijekorno zahvaljujući i svojoj vitkoj liniji
  • Glumica se u mladim danima bavila baletom, a izgleda kako joj je disciplina vježbanja ostala kao trajna navika
  • Iako je napunila 55 godina, Sarah je na plaži pokazala liniju na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i puno mlađe kolegice 

Nekadašnja studentica Škole američkog baleta u New Yorku, Sarah Jessica Parker, zna kako održavati disciplinu kada je u pitanju tjelovježba. Glumica koja je u mladosti umijeće plesa i pjevanja pokazivala na glazbenim kazališnim predstavama, a poslije toga  prikupila deset nominacija za nagradu Emmy za seriju Sex i grad, pozornost je uvijek plijenila besprijekornom linijom pa je s lakoćom nosila brojne modne kreacije koje su nam zaokupljale pažnju. 

Možda vas zanima Besprijekorna u 54-oj! Evo što radi Elizabeth Hurley da bi izgledala ovako senzacionalno Rubrika Stars Stars

Pa i danas, u 56. godini života, nalazi se u nevjerojatno dobroj tjelesnoj formi, koju je pokazala za vrijeme odmora sa svojim mužem Matthewom Broderickom u omiljenom odmaralištu Njujorčana, Hamptonsu.

Glumica izgleda besprijekorno u jednostavnom jednodijelnom crnom kupaćem kostimu u kojem je pokazala istrenirane i vitke noge. Odlučila se za Malia Mills kupaći kostim čija se cijena kreće oko 2.500,00 kuna. Zvijezda Sex i grada, koja je i ranije govorila o svojoj ljubavi prema jogi, na plaži se opuštala i čitajući knjigu.

Iako disciplina u vježbanju za Sarah uopće nije upitna, glumica je stranim medijima ipak nedavno priznala kako se vježbanju može posvetiti najviše 22 minute. ''To je sve što mogu podnijeti'', dodala je Sarah.

No, u jednom intervju za strane medije priznala je kako mnogo hoda i koristi aplikaciju koja joj omogućuje kontrolirati svakodnevni cilj od 10.000 koraka. 

Možda vas zanima Wow i u 40-ima! Ovih 10 poznatih Hrvatica oduševilo nas je svojim fotkama s plaže Rubrika Stars Stars

Cilj koraka izgleda uopće joj nije teško postići budući da odvodi djecu u školu, a hodanjem dobavlja brojne dnevne obveze i sastanke. Osim toga, priznala je kako u svojoj kući ima mnogo stepenica koje svakodnevno koristi. 

Izgleda kako je Sarah Jessica Parker pronašla izvrsnu formulu za održavanjem svoje zavidne linije, a na to je sigurno i ponosan njezin suprug Matthew s kojim je u braku 23 godine. Jedan od najstabilnijih holivudskih parova ima troje djece 17-godišnjeg Jamesa i 11-godišnje blizankinje Tabithu i Marion. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0