Stars

Besprijekorna u 54-oj! Evo što radi Elizabeth Hurley da bi izgledala ovako senzacionalno

  • Britanskoj manekenki i glumici disciplina pomaže kako bi očuvala svoj fantastični izgled i u 54. godini
  • Osim što redovito vježba i opušta se, Elizabeth Hurley puno pažnje posvećuje prehrani
  • Donosimo njezine prehrambene navike zbog kojih se osjeća odlično, a tako i izgleda

Elizabeth Hurley već desetljećima smatramo ikonom ljepote, a izgleda da se neće tako brzo odreći tog statusa. Nekoliko skrolanja Instagram profilom ove britanske manekenke i glumice sasvim je jasno da ona ništa ne prepušta slučaju. Bavljenje fitnessom omogućava joj nevjerojatno tijelo i u 54. godini, a prehrana joj pomaže u očuvanju ljepote i mladenačkog duha. Za svoju formulu uspjeha kaže da je vrlo jednostavna: što više vježbanja, nutritivno bogata prehrana i odvajanje vremena za opuštajuće aktivnosti. U nastavku otkrivamo prehrambene navike kojima je Elizabeth očuvala svoju ljepotu i fantastičan izgled tako dugo vremena

Možda vas zanima Nećeš vjerovati kako izgleda sin Elizabeth Hurley - na frizuri bi mu pozavidjele mnoge djevojke Rubrika Stars Stars

Hidratacija joj je prioritet

Elizabeth kaže kako popije dvije čaše tople vode odmah nakon ustajanja. ''Ima prilično degutantan okus, ali je fantastična za probavni trakt', izjavila je Elizabeth za strane medije. Stručnjaci kažu kako se radi o izvrsnoj navici kako bi se započelo s hidratacijom do kraja dana.
Elizabeth uvijek sa sobom u torbi nosi vodu, ovo najzdravije piće nalazi se i na noćnom ormariću pored uzglavlja njezinog kreveta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More shooting @theroyalsone promos #theroyalsseason4 #nyc @freddie_leiba @bradleyirion @sandylinter 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Izbjegava procesuiranu hranu

''Volim jednostavnu, prirodnu i laganu hranu. Ne volim zapravo kemijski obrađenu hranu s puno aditiva'', izjavila je za strane medije. Kada se nalazi na svome seoskom imanju Elizabeth se uvijek trudi jesti hranu koja je lokalno uzgojena što se najviše odnosi na meso i povrće.  Neke kulture čak uzgaja i u svome vrtu . 

Možda vas zanima Evo što će se dogoditi tvom tijelu ako pojedeš dvije naranče svakog dana Rubrika Life&style Life&style

''Tijekom ljeta jedemo voće i povrće iz mog vrta. Nekad sam imala malu organsku farmu i meso koje sam davala svome sinu je bilo s farme. To očito nije dostupno svim ljudima, ali potpora lokalnim proizvođačima može biti dobara stvar, zaključila je Elizabeth. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vitamin C, Ibiza style @thepatrickcox 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Tijekom dana jedne balansirane obroke

Elizabethini obroci se uglavnom temelje na biljnoj prehrani, a evo kako izgleda njezin dnevni meni: 
Doručak: Nakon jutarnje tjelovježbe, Elizabeth kaže da se puni energijom uz grčki jogurt, bananu i malo meda
Ručak: Obično pojede zdjelu vegetarijanske juhe
Večeras: Uglavnom se sastoji od grilane piletine i s puno povrća

Prakticira osviještenu prehranu, a ne dijete

Elizabeth prakticira holistički pristup prehrani koji podrazumijeva i svjesno polagano jedenje bez ometanja, npr. mobitela, te uživanje u obroku.

''Moja probava se unaprijedila otkad sam poslušala taj savjet'', rekla je Elizabeth za strane medije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Saturday #Herefordshire @elizabethhurleybeach 📷by @damianhurley1 😘😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Emily_Rohu

    Emily_Rohu

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati odd ... prikaži još!
  • rvat

    bože, kako samo to uspijeva, kao samohrana majka, rad itri smjene na normu, a troje male djece na grbači, s mužem koji ne plaća alimentaciju... aaaa, čuda....