Stars

Nećeš vjerovati kako izgleda sin Elizabeth Hurley - na frizuri bi mu pozavidjele mnoge djevojke

  • Sin poznate glumice Elizabeth Hurley zakoračio je u svijet modela te se pojavio u kampanji vizažistice Pat McGrath
  • U spotu kampanje ovaj sedamnaestogodišnjak neodoljivo podsjeća na svoju majku, a na njegovoj bujnoj kosi bi mu pozavidjele mnoge djevojke
  • Prije tri godine je debitirao u seriji "The Royals", a potpisao je i ugovor s londonskom modnom agencijom "TESS Managament"

Sin poznate glumice Elizabeth Hurley, 17-godišnji Damian, dio je kampanje engleske vizažistice Pat McGrath za njezin brend "Pat McGrath Labs" koji je pokrenuo svoju prvu liniju pudera. Damian se u spotu pojavljuje zajedno s novim mladim nadama svijeta modela kao što su Sonjdra Deluxe, Violet Chachki i Zhengyang Zhang u svrhu promoviranja njihove prve linije pudera "Sublime Perfection the System".

Možda vas zanima Tip-top cijelo ljetovanje: Treba ti samo ovih 10 modnih komada, a mi znamo gdje ih možeš naći Rubrika Moda Moda

Ono što je osobito zanimljivo je sama Damianova pojava - upečatljiva struktura kostiju, svijetloplave oči i samopouzdanje ispred kamera koji neodoljivo podsjećaju na njegovu majku Elizabeth. U spotu kampanje koji je snimio legendarni fotograf i redatelj Steven Meisel, Damian je svojim neobično lijepim licem i bujnom kosom zasjenio svoje kolegice i kolege.

 | Autor: profimedia profimedia Tinejdžerski model koji je potpisao ugovor s londonskom agencijom "TESS Management", u spotu ima ogromnu natapiranu frizuru koja zavodljivo vijori na "vjetru", a obučen je u jednostavan bijeli T-shirt i kožnu jaknu kako bi prozračni make-up došao što više do izražaja.

 | Autor: profimedia profimedia

"Rad s nevjerojatnim modelima kao što su Sonjdra, Damian, Violet, Shanelle, Blesnya i Primose je bio zaista nevjerojatan, magičan i zabavan - bilo je divno biti okružen ovim prekrasnim ljudima koje su muze našeg brenda", izjavila je vizažistica Pat McGrath.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Damian, kojemu je otac američki biznismen Steve Bing, debitirao je 2016. u trećoj sezoni serije "The Royals" u kojoj Elizabeth ima jednu od glavnih uloga. Unatoč tome, glumica je izjavila kako joj je najbitnije da njezin sin dobije potrebno obrazovanje.

Možda vas zanima Kći fatalne Kim Basinger je odrasla i prelijepa, no svi kažu da je više nalik na slavnog tatu Rubrika Stars Stars

"Uvijek govorim da ne smije biti dosadnjaković već da mora znati i geografiju i povijest - sve je to veoma interesantno. A onda, ako će biti dovoljno talentiran da postane glumac, to bi bilo jako lijepo - šlag na torti", izjavila je glumica koja ima blizak odnos sa sinom.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

 

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0