Stars

Kći fatalne Kim Basinger je odrasla i prelijepa, no svi kažu da je više nalik na slavnog tatu

  • Kći slavnih glumaca Aleca Baldwina i Kim Basinger, Ireland Baldwin, danas je model i ima 23 godine 
  • Njezino odrastanje nije bilo lako jer su roditelji imali ružan razvod čiji su neugodni detalji stalno isplivavali u medijima
  • Na svom Instagram profilu se opisala u par riječi:
     

Ireland Baldwin je 24-godišnja glumica i model, no možda još uvijek najpoznatija po svojim slavnim roditeljima - glumcima Kim Basinger i Alecu Baldwinu. Ona stvara vlastitu karijeru, živi u Los Angelesu, a iako mnogi primijećuju da nije previše nalik svojoj majci, kako godine idu, sve se više na njezinom licu mogu zamijetiti neke Kimine crte lica.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram  
Više nego s majkom, mediji djevojku češće uspoređuju s ocem Alecom, ali ne po izgledu, već po temperamentu pošto 24-godišnjakinja ponekad, baš poput tate, zna biti prilično živahna. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Ireland uživa u svom manekenskom poslu i objavljuje razne fotografije s castinga, a svoje slobodno vrijeme provodi sa psom u prirodi ili s društvom. Prošle godine pozirala je gola za tvrtku "PETA" i tada je komentirala: "Radije bih se slikala gola, nego nosila krzno."  No, slikati se prilično obnažena Ireland zna i kad se ne bori za prava životinja pa je tako nedavno na Instagramu objavila vrlo, vrlo izazovnu fotografiju na motoru, što je njezin otac kratko komentirao: "Ne...samo ne".
 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Teški dani su iza njih

Alec i Ireland danas su u dobrim odnosima, iako nije tako oduvijek bilo. Naime, Alec Baldwin i Kim Basinger vjenčali su se 1993. godine, dvije godine nakon vjenčanja dobili su Ireland, a 2000. se razveli - i to na jako ružan način. U javnost su isplivavali nelijepi detalji iz života slavnih glumaca, pa čak i snimka u kojoj ljutiti Baldwin viče na malenu Ireland i naziva je 'bezobraznom malom svinjom'.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram
Čak šest godina trajala je bitka za skrbništvo nad Ireland, Kim je potrošila milijune na odvjetnike, a na koncu je dodijeljeno zajedničko skrbništvo. 

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

Odrastala je u potpunoj slobodi

Alec se žalio da Kim ne poštuje odluku suda te da mu ne dopušta da sudjeluje u odgajanju njihove kćeri, ali nakon niza godina otac je popravio svoj odnos s kćerkom, dok je i sama KIm priznavala kako je Ireland zbog razvoda drugačije odgajala:   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank you for birthing me. thank you for loving me. thank you putting sunscreen on me. you are too cool. i am not worthy 👑

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on

 "Svaki razvod je težak za malo dijete, bez obzira koliko se trudio da ne bude. Ireland sam zbog situacija odgajala na neobičajan način. Dala sam joj potpunu slobodu. Ako je htjela šarati po zidovima, šarala je. Htjela sam da odrasta okružena srećom i ljubavlju - rekla je majka Kim.

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0