Stars

Zbog koga je sve plakala? Doznali smo zanimljive detalje iz dugoočekivane knjige o Meghan i Harryju

  • Što se to događalo iza kulisa te kakva je zapravo bila pozadina odnosa Meghan Markle i kraljevske obitelji otkriva nova knjiga o njezinom životu
  • Knjiga donosi što je bio kamen spoticaja u odnosima sa šogoricom Kate, zašto je omražena gošća na vjenčanjima te zbog čega je plakala noć prije odlaska iz Britanije
  • Meghan i Harry su osudili izlazak navedene biografije te podatke iznesene u njoj nazvali subjektivnim mišljenjem autora, a ne činjenicama

Malo koji književni naslov je privukao toliku pažnju koliko nova dugoočekivana biografija princa Haryja i Meghan Markle. Nazvana 'Finding Freedom' na tržištu se napokon pojavila ovoga utorka, 11. kolovoza, a njezini autori su dugogodišnji pratitelji zbivanja na britanskom kraljevskom dvoru, novinari Omid Scobie i Carolyn Durand.

Međutim, neautoriziranu biografiju odbacili su predstavnici vojvode i vojvotkinje od Sussexa tvrdeći da knjiga potječe iz vlastitih iskustava autora kao članova kraljevskog tiskovnog korpusa i njihovog vlastitog neovisnog izvještavanja. Bilo kako bilo, mnogi su s nestrpljenjem dočekali zaviriti u pozadinu života jednog od medijski najpraćenijih svjetskih parova. Ako su i tebe zaintrigirala događanja na britanskom dvoru u nastavku ti otkrivamo neke od najzanimljivijih crtica otkrivenih u ovoj biografiji.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Kao vojvotkinja je na odjeću potrošila više od 8 milijuna kn - ovo su najskuplje kreacije Rubrika Moda Moda

Skrivene poruke

Prilikom božićnog ručka 2017. godine kraljičina sestrična princeza od Kenta viđena je kako na reveru nosi broš izveden u stilu 'Blackamoor', a koji prikazuje osobu afričkog podrijetla kako nosi zlatni turban. Za razliku od ostalih, Meghan je bila uvjerena kako joj je princeza na ovaj način željela poslati poruku te joj poručiti kako nije dobrodošla u obitelj. Prema navodima autora, princeza se kasnije ispričala paru zbog svog modnog odabira.

Zabranjeni nakit

Još jedan komad nakita izazvao je kontroverzu na dvoru. Prema autorima, Meghan je svojedobno savjetovano da ne nosi ogrlicu s privjeskom na kojem je bilo početno slovo 'H', u čast njezinoga supruga, jer bi to privuklo interes fotografa. Naime, vojvotkinju od Sussexa kontaktirali su predstavnici kraljevske palače i zamolili je da ne privlači dodatnu pažnju medija svojim odabirima modnih dodataka.

"Nakon što je spustila slušalicu, osjećala se potreseno. Iako je znala da pomoćnik ima dobre namjere, nadrealno iskustvo da postoji netko tko joj govori kakav nakit treba nositi ili da se ne smiješi fotografu ju je frustrirao", stoji u knjizi.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima Pravilo zlatnog reza odredilo tko je najljepša kraljevna, je li to Meghan, Kate ili Lady Di Rubrika Life&style Life&style

Kupovina koja je pošla po krivu

Od samog dolaska Meghan Markle u kraljevsku obitelj krenule su kolati glasine kako je u lošim odnosima sa šogoricom Kate Middleton. No, autori navode kako dvije vojvotkinje isprva nisu imale kontakt budući da je jedina zajednička činjenica koja ih je povezivala to što su članice kraljevske obitelji.

Naizgled miran odnos uvelike je promijenio zajednički odlazak u kupovinu. Prema iznesenim navodima, Kate je napustila Meghan za vrijeme zajedničkog šopinga te je ostavila samu, a ovaj potez postao je kamen spoticanja u njihovom odnosu. Zašto je Kate to napravila nije poznato, no navodno je šogorici u više navrata poslala cvijeće u znak isprike što je ova smatrala nedovoljnim.

Omraženi gost na vjenčanjima

Osim sa šogoricom Kate, Meghan je ostala na ratnoj nozi i s princezom Eugenie. Razlog tome bio je što su Harry i Meghan sretnu vijest o tome kako očekuju prinovu odlučili s obitelji podijeliti upravo na dan njezinoga vjenčanja. Mlada plemkinja smatrala je kako je ta vijest uvelike zasjenila njezinu proslavu te da su s objavom trebali pričekati.

A kad smo kod vjenčanja, na svoje je Meghan odbila pozvati i Pippa Middleton jer je smatrala kako će njezin dolazak uzrokovati prevelik interes medija. Iako nevoljko, Meghan se složila s navedenom konstatacijom te nije sudjelovala na istom.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Meghan Markle uvijek koristi ovaj makeup trik za veće usnice, no nitko nije primijetio Rubrika Beauty Beauty

Nije srca kamena

Prema knjizi, Meghan je posljednje sate boravka u Velikoj Britaniji provela u suzama, a razlog tome je što joj je teško pao razlaz od ekipe koja joj je pomagala u obavljanju kraljevskih dužnosti. "Iako je tim Sussex bio mnogo manja operacija od sofisticiranijih ureda u Clarence Houseu i palači Kensington, u kratkom razmaku od godinu dana od osnivanja, postali su poput obitelji.", stoji u knjizi.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    antipatična