Stars

Nina Badrić proslavila je 48. rođendan, a jedna gesta ju je pritom posebno ganula

  • Jučer, 4. srpnja svoj je 48. rođendan proslavila pjevačica Nina Badrić
  • Ganuta iskazanim čestitkama putem Instagrama je poslala javnu zahvalu
  • Pažnju je privukla i njezina rođendaska odjevna kombinacija za koju je primila niz komplimenata

Pjevačica Nina Badrić jučer je proslavila 48. rođendan, a čestitke povodom njezinog svečanog dana su pristizale sa svih strana. Osim vjernih obožavatelja, dobre želje ovoj pjevačkoj divi uputili su i brojni njezini kolege, a među njima su se našli i Maja Šuput, Jelena Rozga, Damir Keđo i Lana Jurčević.

Možda vas zanima Doznali smo tko je slavni Andrija iz omiljene reklame i porazgovarali smo s njim Rubrika Life&style Life&style

"Učinili ste me najsretnijom osobom"

"Danas ste me učinili najponosnijom i najsretnijom osobom na svijetu! Hvala vam svima i poznatima i nepoznatima na predivnim željama porukama čestitkama i neizmjernoj količini ljubavi koju mi darujete. Srce mi je puno radosti jer znam koliko sam voljena. Volim vas neizmjerno sve", napisala je Nina u opisu fotografija objavljenih na njezinom Instagram profilu, a koje svjedoče o količini prekrasnog cvijeća koje je pjevačica dobila za svoj rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ugodan vikend i srdačan pozdrav svima 😁🥰

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Možda vas zanima Olja Vori u haljini iz Zare pokazala je kako to izgleda sjajna ljetna kombinacija Rubrika Moda Moda

Rođendanski 'look' za čistu peticu

Objavljene fotografije svjedoče i kako je Nina za svoj rođendanski dan odjenula kratku cvjetnu haljinicu koju je kombinirala s crvenim modnim detaljima te Gucci špagericama vrijednima 4.400 kuna. Njezina odjevna kombinacija, ali i zavidna linija izazvale su niz komentara oduševljenih pratitelja. "Mala, pa tebi kao da je 24", "Wow, koje noge", "Jedina žena koja je svake godine sve mlađa i mlađa", samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave. Moramo se složiti, Nina uistinu izgleda sjajno!

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sretan rođendan nina