Stars

Kakva nježnost... David Beckham je tako romantično čestitao Victoriji 21. godišnjicu braka

  • Supružnici Beckham proslavili su danas 21. godišnjicu braka, a tom prilikom su si međusobno uputili javne čestitke
  • Dok se David prisjetio trenutka u kojem je znao da Victoria ona prava, modna dizajnerica se nije mogla načuditi da je već toliko bračnog staža iza njih
  • Njihovom braku nisi naštetili ni mnogobrojni natpisi o nogometaševoj nevjeri, a svoj su zavjet ljubavi obnovili i na tajnoj ceremoniji prije tri godine

David i Victoria Beckham danas su proslavili 21. godišnjicu braka, a tom prilikom proslavljeni nogometaš je svojoj supruzi putem društvenim mreža prenio dirljivu poruku. David je na svom Instagramu postavio kratki video sastavljen od fotografija nastalih tijekom dva desetljeća njihova braka.

Spomenutu objavu popratio je idućim opisom: "Prije otprilike 23 godine, sjedio sam u sobi s Garyjem Nevilleom i Spice Girls su bile na televiziji, a ja sam se okrenuo prema njemu i rekao 'ohhh, sviđa mi se ova u crnom kostimu mačke', tko bi pomislio da ćemo svih ovih godina kasnije proslaviti 21. godišnjicu braka i imati četvero najljepše i savršene djece". Na samom kraju objave supruzi je izrazio ljubav te joj se zahvalio na svim zajedničkim godinama.

Priliku da se javno zahvali svom suprugu nije propustili ni Victoria koja se također odlučila na svom Instagramu objaviti kratki video sastavljen od zajedničkih fotografija. "Sretna godišnjice Davide. Ne mogu vjerovati da je prošla 21 godina od kada smo izrekli 'sudbonodno da'. Četvero djece, četiri psa, mnoštvo smijeha i volim te svakoga dana sve više", stoji u njezinoj objavi.

Zlatni par

Podsjetimo, supružnici Beckham brak su sklopili na današnji dan 1999. godine u dvorcu Luttrellstown smještenom nedaleko od Dublina. Victoria je tada zablistala u bijeloj balskoj vjenčanici čiji je dizajn potpisala slavna dizajnerica Vera Wang, dok se David također odlučio na bijelo odijelo. Modna usklađenost nije bila rezervirana samo za obred, već su se i na večernjem slavlju tada novopečeni supružnici pojavili u ljubičastim odjevnim kombinacijama.

Dva desetljeća ljubavi

Njihova svadba održana je četiri mjeseca od rođenja njihovog prvorođenog sina Brooklyna, a u braku su dobili još troje djeca - sinove Romea i Cruza te kćerkicu Harper. Zanimljivo, upravo je spomenuti nogometaš Gary Neville bio Davidov kum, a dvojac je blisko prijateljstvo nastavio gajiti i kada su prestali biti suigrači u Manchester Unitedu.

Unatoč tome što se u medijima nerijetko piše kako je njihov brak na klimavim nogama, Beckhamovi su uspješno prebrodili sve trzavice pa i medijski eksponiranu aferu s Davidovom ljubavnicom Rebeccom Loose. Štoviše, supružnici su prije tri godine na privatnoj ceremoniji obnovili svoje bračne zavjete.

Photo: None

Komentari 0