Moda

Isplati se uraniti! 12 pari genijalnih čizama koje su sada na sniženju

  • Kažu da tko rano rani dvije sreće grabi, a isto vrijedi i za one koji unaprijed kupuju na sniženjima
  • Premda nevoljko razmišljamo o tome, jesen će stići za tili čas pa smo odlučile potražiti najbolje modele čizama na sniženjima
  • Dobar par čizama uspješno će odoljeti svim promjenama modnih trendova, a mi za tebe imamo dvanaest sjajnih prijedloga

Vidjela si naslov ovoga članka i pomislila: "Hej, pa tko sada stigne razmišljamo o čizmama i zimskoj obući?". Priznajemo, jedva smo dočekale toplije dane da uskočimo u omiljene otvorene cipele, no kada vidimo dobru priliku jednostavno je ne možemo propustiti. Naime, eksperti za kupovinu uvijek ističu kako na trenutačnim sniženjima ne treba gledati samo odjevne predmete za aktualnu sezonu jer nam se nudi sjajna prilika da po nižoj cijeni nabavimo i predmete koji će nam trebati za par mjeseci.

Premda nevoljko razmišljamo o tome, jesen i zima će se stvoriti za tili čas pa je bolje da ih dočekamo spremne. Stoga smo odlučile zaviriti u aktualnu ponudu i izdvojiti najbolje primjerke čizama na sniženju. Naime, dobar par čizama uspješno će odoljeti svim promjenama modnih trendova, a "boljim" ga može učiniti samo činjenica da si ga nabavila po sniženoj cijeni.

Možda vas zanima Ove tri modne pogreške jednostavno moraš izbjegavati - zbog njih izgledaš znatno starije Rubrika Moda Moda

1. Klasična crna čizma

Crne čizme do gležnja s potpeticom jedan su od onih klasika koje tako rado imamo u našim ormarićima s cipelama, a na aktualnim sniženjima ih već možeš nabaviti i po cijeni nešto manjoj od 100 kuna. Na tebi je da odabereš hoće li one biti izvedene od umjetne kože ili brušene kože, lakirane ili ukrašene  detaljima poput zakovica i zatvarača... Fantastična je ovo prilika da svoju kolekciju upotpuniš novim primjerkom ovog klasika.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (179,90 kuna), Pull&Bear (99,90 kuna), Stradivarius (99,90 kuna)

2. Animalni uzorak

Posljednjih sezona svjedočili smo popularnosti obuće koju krasi imitacija životinjskih uzoraka, a po svemu sudeći isti ćemo trend slijediti i u nadolazećoj zimskoj sezoni. Stoga, svoj primjerak čizme s krokodilskim ili zmijskim uzorkom nabavi već sada. PS: posebno su nas svojom elegancijom oduševili primjerci u smeđim nijansama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (169,90 kuna), Reserved (249,90 kuan), Stradivarius (119,90 kuna)

Možda vas zanima Parfemi s ovim sastojkom totalni su hit ovog ljeta Rubrika Beauty Beauty

3. Kaubojke

Ako govorimo o uzorku, onda je animalni print sigurno dominirao čizmama proteklih sezona, a ako govorimo o modelu onda su to kaubojke. Zanimljivo, pojedine dame ovaj model čizama rado nose i u ljetnim mjesecima te ga kombiniraju uz boho modne komade.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (199,90 kuna), Bershka (199,90 kuna), Pull&Bear (119,90 kuna)

4. Visoke čizme

Modni eksperti ističu kako je cjenovno gledano kupovanje visokih čizama na sniženju zapravo najbolja investicija. A hoće li to biti one od prave, brušene ili umjetne kože ovisi isključivo o tvojim preferencama. Mi ti savjetujemo da izađeš iz svoje komfor zone i na sniženju upecaš jedne visoke čizme u upečatljivoj boji!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (499,90 kuna), Bershka (229,90 kuna), Zara (249,90 kuna)

Možda vas zanima Trend koji smo obožavale vraća se u modu, a super dođe u ljetnim mjesecima Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@sheilaconde

Komentari 0