Moda

Modni savjet: ovih 5 boja učinit će da tvoja ljetna odjeća izgleda glamuroznije i luksuznije

  • Ne moraš uvijek nositi dizajnerske komade odjeće kako bi optički unaprijedili outfit
  • U tome će ti pomoći jedan „optički“ trik
  • Naime, s ovim bojama će svaki tvoj izgled u trenu izgledati elegantnije i glamuroznije

Haljine, suknje, sandale i šeširi: ljeto 2020. bit će puno novih modnih trendova. Međutim, svejedno je jesi li se odlučila za prozračne haljine s volančićima, prugaste haljine ili kombinaciju sa sakoom – s ovim trendovskim bojama svaki će outfit izgledati „skuplje“.

1. Ružičasta

Jarka ružičasta boja već dugo vremena nije rezervirana isključivo za ljubiteljice Barbika. Ova trendovska boja izaziva pažnju – i to podržavaju mnogi modni dizajneri. Razne luksuzne modne marke odlučile su se čak i za ružičaste sunčane naočale te pokazuju koliko moderno i elegantno može izgledati ružičasta boja. Dobro je da se većina komada odjeće može pronaći u jeftinijoj varijanti…

2. Boja pijeska

Bež, krem ili boja pijeska: sve varijacije ovih svijetlih smeđih tonova bit će hit ovoga ljeta. Te prirodne boje dat će elegantnu notu svakom izgledu te se pobrinuti za harmoničnu ukupnu sliku. Dakle, s komadima odjeće boje pijeska ne možeš pogriješiti! Ako želiš, kompletan izgled može biti u boji pijeska.

3. Nebeski plava

Bezvremenska nebeski plava boja odgovara svakom izgledu pa je zbog toga godinama skupi pratitelj žena koje prate modu. Osobito u kombinaciji s bijelom dolazi savršeno do izražaja.

Možda vas zanima Ova tri modela natikača s visokom potpeticom veliki su trend za nadolazeće ljeto Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pure elegance #blueoutfit #bluecostume #guccibag #niceblueoutfitset

A post shared by USA Talents (@usatalents) on

4. Bijela

Bijela nije tek savršena ljetna boja – može se i kombinirati sa svim bojama te je nevjerojatno višestrana. Tako bijela prozračna haljina može djelovati romantično, a bijeli sako je sinonim za klasu i eleganciju.

5. Limeta

Voćna zelena boja limete je tajni savjet za ljeto! Ova drska boja već je popularna u modnim metropolama svijeta i može se izvrsno kombinirati s drugim bojama. Ako se želiš polako naviknuti na ovu boju: ovaj citrusni ton postoji i u pastelnom izgledu. Ako se želiš istaknuti, onda je za tebe neonska varijanta.

Možda vas zanima Model japanki koji je bio veliki trend u devedesetima vraća se ovog ljeta! Bi li ga opet nosila? Rubrika Moda Moda
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0