Moda

Trend sezone? Dame su za šetnju zagrebačkom špicom prošli vikend najčešće birale jednu boju

  • Nakon što su nekoliko mjeseci gradske ulice bile prazne, moda se napokon vratila na ulice
  • Brojne prolaznice odlučile su se za kombinacije u bojama čime su osvježile kišnu nedjelju
  • Tamnoružičasta je prevladavala na ulicama, a svaka dama ju je kombinirala na svoj način

Posljednjih mjeseci nedostajale su nam pune ulice i centar grada koji je prepun dotjeranih žena, no sad se vratilo sve na staro. Vikendom se centar Zagreba ponovno pretvori u pravu modnu pistu gdje imamo prilike vidjeti sve najnovije trendove. Ovog puta ni kišni vikend nije spriječio prolaznice da pokažu svoje modne kombinacije, a nismo mogli ne primijetiti kako je jedna boja bila pravi hit. Riječ je o boji fuksije, odnosno tamnoružičastoj koja je bila pravo osvježenje. 

Možda vas zanima Moda se vratila na ulice! Evo 3 najbolja stajlinga sa subotnje špice Rubrika Moda Moda

Jedna od prolaznica se odlučila za jednostavno, a efektno odijelo u boji fuksije koje je kombinirala s bež komadima. Ispod sakoa je odjenula klasičnu bijelu majicu, a na sako kratki bež baloner, idealan za ovo promjenjivo vrijeme. Obula je bež Adidas Gazelle tenisice u nijansi balonera te se odlučila za sjajni ruksak. Na cijelu kombinaciju je dodala okrugle sunčane naočale koje joj baš lijepo pristaju.
 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Možda vas zanima Franka Batelić u šetnji Zagrebom pokazala je novu frizuru, ali i torbu vrijednu 13.000 kuna Rubrika Stars Stars

Dama koja je svakako prilvlačila poglede dojmljivom kombinacijom inspiriranom tradicionalnom nošnjom u kombinaciji zelene i bijele boje te s ružičastom pregačom i detaljima posebno se istaknula u masi. Za prohladan dan, prolaznica je oko vrata stavila i rebrasti šal u bijeloj boji, a na torbi joj je bila i prikladna jakna u kombinaciji sive i tamno zelene boje. Uz ovu kombinaciju odabrala je i bež torbu srednje veličine te klasične crne cipele srednje visoke pete. 

 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Jednostavna haljina srednje dužine s volanima bila je odabir lijepe brinete. Ona se također odlučila za dodatke u bež boji kako bi haljina još više došla do izražaja. Odabrala je torbu preko tijela te balerinke, a kosu je svezala u rep. Cjelokupan look je zaokružila crnim sunčanim naočalama. 

 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Svilena haljina do ispod koljena s gumbima po sredini te remenom u struku odabir je tamnokose Zagrepčanke i rado bismo imali takvu u ormaru. Ružičastu haljinu podignuo je cik cak dezen crnih prugica koje pašu uz duži sako, a plava torbica usklađena je sa šavovima na unutrašnjoj strani sakoa u istoj nijansi. Uz to je ova prolaznica nosila klasične bijele Adidas Superstar tenisice, a lice su joj krasile okrugle Ray Ban naočale. 

 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Možda vas zanima Maja Šuput i Borna Kotromanić dale su naslutiti da će ove haljine biti hit sezone, a mi smo pronašli slične Rubrika Moda Moda
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Komentari 0