Moda

Maja Šuput i Borna Kotromanić dale su naslutiti da će ove haljine biti hit sezone, a mi smo pronašli slične

  • Bijele kratke haljine dugih rukava idealne su za ovo razdoblje
  • Kako se mogu nositi pokazale su Maja Šuput i Borna Kotromanić
  • Obje dame izgledaju sjajno, a nas su inspirirale da pronađemo slične komade u high street dućanima

Svadbene, anđeoske, nevine...bijele haljine preuzimaju različite uloge, ali kada ih za svoj styling odaberu Maja Šuput ili Borna Kotromanić, ovaj proljetno/ljetni komad odjeće postaje pravi izraz seksepila. Kratka bijela haljina dugih rukava odabir je ovih dama čije kreacije inače ne prolaze nezapaženo, a sudeći prema komentarima njihovih Instagram pratitelja ovaj komad odjeće pravi je pobjednik sezone.  

Možda vas zanima Haljina koju nosi Bojana Gregorić Vejzović baš je lijepa, pronašli smo slične Rubrika Moda Moda

Maja je bijelu haljinicu, koju krasi veliki volan te zvonasti rukavi, upotpunila bijelim sandalama, a zbog vitke figure koja je došla do izražaja i produženom, blago valovitom platinasto plavom kosom neki su je usporedili s barbikom

''A kako si tako savršena??'', Prelijepa si, prelijepo se oblačiš...Podsjećaš me na lutkice za djecu. One su uvijek bile tako uređene''''Barby'', Majo, nikad ljepša'', Lijepa kao barbika, čak i ljepša'', neki su od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dan za sastanke, dogovore, pregovore... Spremam vam nesto jaaaaakoooo velikooo 🤗🤗🤗🤗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Iako je dala naslutiti da se nije odjenula da bi impresionirala, Borni Kotromanić njezini pratitelji na Instagramu poručili su da je upravo postigla taj efekt. Borna nosi sličan model bijele haljine uz koji je kombinirala natikače boje konjaka. Borna se također za ovu haljinu odlučila u ''poslovne svrhe'',  odnosno na intervju s novinarkom, a styling je, čini se, 'prigušila'' nakon što je nedavno svu pozornost ukrala dok se sa svojim psom centrom Zagreba prošetala u donjem dijelu kupaćeg kostima i ružičastoj vesti.

Možda vas zanima Ne bi se svatko usudio ovo napraviti, Borna Kotromanić gradom šeće u hrabroj kombinaciji Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dress to express, not to impress! #bornakotromanic

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on

Obje dame u bijeloj haljinama izgledaju sjajno, a nas su motivirale da pronađemo slične modele za vlastiti ormar. Kratke bijele haljinice s dugim rukavima i čipkastim detaljima nalaze su u ponudi high street dućana, a volimo ih jer se mogu odlično iskombinirati i u svježije proljetne dane. Primjerice, odlično pristaju uz kožnu jaknu i tenisice, a za toplijih dana mogu se jednostavno upotpuniti sandalama visokih potpetica, gležnjača ili čak gladijatoricama. Pogledaj što se nudi u dućanima, a primjerci te možda inspiriraju za sljedeći shopping!

 | Autor: Zara/Stradivarius/Reserved Zara/Stradivarius/Reserved Primjer: Zara (299.90 kuna), Stradivarius (149,90 kuna), Reserved (249,90 kuna)

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0