Moda

Haljina koju nosi Bojana Gregorić Vejzović baš je lijepa, pronašli smo slične

  • Poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović svakom svojom modnom kombinacijom nas iznova oduševi
  • Bojana njeguje klasični i ženstveni stil koji joj savršeno pristaje
  • Sada je pokazala kombinaciju iznimno efektne haljine i bijelih tenisica idealnu za svakodnevne obaveze

Zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović aktivna je na društvenim mrežama na kojima nas često oduševim svojim modnim izričajem. Lijepa 48-godišnja članica kazališta Gavella i bivša balerina, poznata je po svojoj profinjenosti i eleganciji, a u njezinim odjevnim kombinacija do izražaja dolazi i njezina savršena figura. Njezin odabir su vrlo često klasični komadi u koje se odmah zaljubimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

Tako je bilo i s posljednjim outfitom koji je pokazala na Instagramu. Bojana se odlučila za haljinu kratkih rukava čija dužina seže do ispod koljena, a krase je crne vodoravne prugice koje lijepo pristaju kombinaciji crvene i bež boje. Ono što nas je posebno oduševilo je činjenica da je ovu haljinu kombinirala s bijelim tenisicama

Možda vas zanima Bojana Gregorić Vejzović za izlet u prirodu odabrala je smjelu modnu kombinaciju koja je privlačila poglede Rubrika Stars Stars

Na ovu sportsku eleganciju Bojana je zavezala visoki rep te se odlučila za sunčane naočale. Svojom kombinacijom je i ovog puta oduševila svoje pratitelje od kojih je dobila brojne komplimente.  

Prugice su uvijek u modi pa smo zavirili trgovine da pogledamo ponudu sličnih model,a a ova dva su nam se posebno svidjela.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Reserved 199,90 kn; Zara 229,90 kn

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0