Moda

Ako ne znaš koji model traperica najbolje odgovara tvojoj figuri, ovdje ćeš doznati

  •  Nije uvijek lako pronaći traperice za svoju figuru 
  • Ima nas svakakvih: visokih, niskih, mršavih, ugodno popunjenih… I sigurno i sama znaš da odabir odjeće nije laka zadaća
  • Otkrit ćemo ti koje traperice najbolje odgovaraju uz tvoj oblik tijela 

Koje traperice odgovaraju niskim curama? A koje će nam traperice skinuti koji kilogram? Pronaći prave traperice nije uvijek laka zadaća. Ovisno o obliku tijela, žene žele nešto drugo od svojih traperica: neke bi željele izgledati mršavije, neke naglasiti obline, a neke produžiti noge. Koja boja i oblik ti najbolje stoje, pokazat ćemo ti u ovom malom „jeans-vodiču“…

Visoke žene = cropped jeans

Većina hlača je visokim ženama i tako malo prekratka, a to nije loše. Osobito u toplim mjesecima bi visoke žene trebale nositi cropped jeans (traperice do gležnja) te ih kombinirati s nekim originalnim cipelama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Double Fluffed Oreo🐩"sneakin" around NY in my comfiest @herenow_shop kicks. #ad

A post shared by Tezza (@tezza) on

Figura oblika jabuke = high-waist jeans (traperice visokog struka)

Žene koje imaju tijelo oblika jabuke imaju uske bokove, tanke listove, a struk je nešto širi. Za njih su idealne high-waist traperice. Uske noge definitivno trebaš prezentirati u skinny trapericama. 

Figura oblika kruške = bootcut jeans (traperice ravnog kroja)

Ovaj model je idealan za žene koje imaju kruškasti oblik tijela. Pošto su bokovi nešto širi od ramena i stražnjice, odaberi tamnoplave bootcut traperice. Pazi na to da su džepovi mali, imaju dosta razmaka i duboko sjede – tako će stražnjica izgledati ravnije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never stop chasing your DREAMS!! 💛🚕 #pamallierinnyfw

A post shared by Pamela Allier 🇲🇽 (@pamallier) on

Niske žene – traperice ravnog kroja

Niske žene trebale bi nositi traperice koje završavaju odmah iznad zgloba – tako će izgledati malo više. Traperice trebaju biti uske, ali ne superuske. Najbolje su nogavice ravnog kroja te višeg struka. Uz pravi par cipela doista možeš izgledati koji centimetar viša. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking Monday dead in the eye and asking, where's the coffee? ☕️

A post shared by Cheralee Lyle (@cheraleelyle) on

Figura poput pješčanog sata – skinny jeans 

Sjajne obline treba pokazati! Za žene koje imaju figuru nalik sunčanom satu idealne su skinny traperice (uske, uz tijelo). Najbolje je odabrati strech, ali čvrsti materijal tamne boje. 

Pravokutna figura – boyfriend jeans 

Žene sa sportskom, pravokutnom figurom mišićave su i imaju manje oblina. Stoga im boyfriend jeans izvrsno stoji – dakle, isprane i poderane traperice. Ako nabaciš visoke pete, izgledat ćeš ženstvenije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Statistics and coffee w/ my uni partner in crime @lisamariye ☕️📊 #ootd #studentenleben *ad/Anzeige (unpaid)

A post shared by NINA HÜBSCHER (@ninahuebscher) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0