Stars
Nina Badrić

Nina Badrić izgleda i osjeća se bolje no ikad, zahvaljujući posebnom načinu prehrane koji slijedi

  • Pjevačica je uvijek naglašavala kako pazi na prehranu i redovito vježba, a otkako je prije dvije godine prestala jesti namirnice životinjskog podrijetla, Nina nikad nije izgledala bolje
  • Nina je svojedobno otkrila kako ju je na promjenu načina prehrane inspirirao Novak Đoković
  • Nina trenutno uživa na Hvaru, a fotografijama u kupaćem kostimu s plaže sve je zadivila mladolikim izgledom

Naša poznata pjevačica u srpnju je proslavila 50. rođendan spektakularnom zabavom, a između ljetnih nastupa, svoje pratitelje na Instagramu oduševljava fotografijama s odmora na kojima izgleda bolje nego ikad. Svi se dive njezinoj vitkoj liniji...

Nina je još prije više od dvije godine otkrila kako je odlučila slijediti poseban režim prehrane te je prestala konzumirati gotovo sve namirnice životinjskog podrijetla, a samo ponekad jede ribu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Na promjenu u prehrani kojoj duguje svoj mladolik izgled i vitku figuru Ninu je potaknuo tenisač Novak Đoković.

Pjevačica je u nekoliko navrata naglasila koliko se dobro osjeća u vlastitoj koži, a smatra kako zasluge za pozitivnu promjenu u njenom izgledu u zdravlju trebaju ići režimu prehrane koji strogo slijedi. 

Možda vas zanima Nina Badrić pronašla je baš lijepu asimetričnu plavu haljinu na Asosu Rubrika Moda Moda

Nina je svojedobno ispričala koje je promjene doživjela otkako slijedi ovaj način prehrane. "Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je za In Magazin prošle godine ispričala i kako je protekla njena promjena prehrane i kako je na nju djelovala prehrana koju je prije slijedila. "Pa to mi je prirodno nekako došlo, super mi je. Osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", rekla je Nina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je otkrila i kako se osjeća snažnije i poletnije otkako slijedi novi način prehrane.

U intervjuu za Večernji list, Nina je otkrila sve benefite svoje nove prehrane te ispričala kako kuha gotovo svaki dan jer ju ta aktivnost opušta, a voli isprobavati i nova jela. "Prehrana mi je sada puno kvalitetnija bazira se na voću, povrću i žitaricama. Namirnice moraju biti organske pa ih kupujem isključivo u Gardenu. Osjećam se snažno i bistro, benefiti ovakve prehrane su ogromni. Nisam umorna, rastresena i pospana, a koža mi zaista blista od ovakve prehrane. Bila sam veliki mesojed čitav život i bez janjetine nisam mogla zamisliti velike fešte, a sada mi je nevjerojatno da mi nimalo ne fali meso", ispričala je Nina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Režim prehrane Novaka Đokovića, koji je inspirirao i Ninu Badrić, naziva se autofagija. U ovoj prehrani primjenjuje se povremeni post, odnosno pravilo ne konzumiranja hrane tijekom 16 sati, dok se tijekom ostalih sati pije samo voda. U prehranu je uključeno mnogo voća, povrća i žitarica, a doručak je najobilniji obrok.

Nina Badrić Možda vas zanima Nina Badrić sjajno nosi badić neobična uzorka - otkrili smo brend i cijenu, a i pronašli sličan u C&A trgovini! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @badrich
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Dobra