Moda

Nina Badrić pronašla je baš lijepu asimetričnu plavu haljinu na Asosu

  • Nismo mogli ne primijetiti kako našoj pjevačici Nini Badrić sjajno pristaje plava elegantna haljina brenda Asos Design
  • Nina je plavu midi haljinu nosila na odmoru na obali
  • Detalje o haljini koju je odabrala Nina, kao i nekoliko sličnih modela, donosimo ti u nastavku!

Nina Badrić na svojem je Instagramu u dvije objave pokazala kako uživa na moru u Vološkom, a svoje je pratitelje obavijestila i o nadolazećim nastupima. U Nininim objavama nama se posebno svidjela njena efektna haljina koju je odabrala za dnevnu šetnju.

Nini predivna plava haljina savršeno pristaje, a pjevačica ju je kombinirala s ravnim sandalama u bež boji na vezanje te sunčanim naočalama s mačkastim okvirom.

Nina je ovog puta odabrala asimetričnu haljinu s jednim ramenom s popularnog Asosa. Midi haljina prati liniju tijela te na jednom ramenu ima zanimljiv spušteni detalj od tkanine koji se obavija oko ruke.

Haljina brenda Asos Design na stranici je opisana kao pariško plava te je izrađena od deblje, vrlo rastezljive tkanine nalik ronilačkom odijelu. Na stranici brenda Asos, cijena haljine je 65,99 eura, odnosno 495,90 kuna.

asos haljina | Autor: Asos Asos asos Design haljina Asos, 495,50 kn

Haljina dolazi u još nekoliko boja poput bijele, krem i svijetlo ljubičaste, a potražiti je možeš na službenoj stranici brenda. Haljina koju je Nina odabrala može biti odličan odabir za dnevne kombinacije, no dodatkom cipela s potpeticom u trenu će se pretvoriti u savršen svečani outfit!

U nastavku smo pronašli slične, jednako elegantne modele za koje smo sigurne da će ti se također svidjeti!

asos haljina | Autor: Asos Asos Asos Design haljina Asos, 495,50 kn

asos haljina | Autor: Asos Asos Asos Design haljina Asos, 495,50 kn

asos haljina | Autor: Asos Asos Asos Design haljina Asos, 532,96 kn

stazisweets Možda vas zanima Modna inspiracija: naša influencerica u narančastoj maksi haljini kojom dominiraju volani Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell

Komentari 0