Moda
stazisweets

Modna inspiracija: naša influencerica u narančastoj maksi haljini kojom dominiraju volani

  • Duge maksi haljine savršen su modni izbor za ljeto
  • Influencerica stazisweets dnevni outfit izgradila je na predivnoj lepršavoj maksi haljini u boji breskve
  • Ležeran, a ženstven ljetni look može biti odlična inspiracija za jednostavnu, ali elegantnu kombinaciju

Maksi haljine u predivnim, toplim bojama nepogrešiv su odabir za tople ljetne dane. Upravo jednim takvim outfitom oduševila nas je modna influencerica Anastazija Makjanić, poznatija kao @stazisweets

Anastazija je za svoj dnevni ležeran, ali efektan outfit odabrala predivnu dugu haljinu u svijetlo narančastoj nijansi, boji breskve, brenda True Decadence UK.

stazisweets | Autor: Instagram @stazisweets Instagram @stazisweets stazisweets u ljetnoj haljini

Anastazija je kombinaciju upotpunila trendi slamnatim šeširom s crvenom trakom i slamnatom torbom, dok je na nogama nosila jednostavne ravne natikače. Njezin look vrlo jednostavno možeš iz dnevnog pretvoriti u večernji mijenjanjem modnih dodataka, bez šešira i uz manju torbicu te ravne sandale ili one s potpeticom u tren oka bit ćeš spremna i za večernju šetnju gradom!

Haljina V izreza sa zanimljivim čipkastim detaljem u struku savršeno joj pristaje, a posebnu dozu elegancije daju joj slojevi i lagani pad materijala. Ova predivna haljina trenutno je snižena na cijenu od 55 funti, odnosno oko 490 kuna, ali na službenoj stranici brenda je nažalost rasprodana. 

No, zato smo pronašli slične modele ovog brenda koji će te sigurno jednako oduševiti ako obožavaš trenutno vrlo trendi volane i lepršave haljine u predivnim ljetnim bojama!

Maksi ljetne haljine jednostavne su za kombiniranje, a u svoj outfit ne trebaš dodavati niti mnogo modnih dodataka, budući da je ovaj predivan odjevni komad u prvom planu!

bijele hlače Možda vas zanima Pronašli smo 12 fantastičnih bijelih hlača na sniženju za elegantno ljeto! Rubrika Moda Moda
maksi haljine Možda vas zanima Maksi haljine za maksimalan stil! Četiri načina kako nositi najpopularnije haljine ljeta Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @stazisweets

Komentari 0