Moda
nina badrić

Nina Badrić proslavila 50. rođendan u spektakularnom modnom izdanju

  • Hrvatska glazbena diva proslavila je rođendan u društvu najbližih prijatelja i suradnika
  • Za veliki ljetni party odabrala je prekrasnu haljinu s potpisom Mihano Momosa
  • Styling je upotpunila trendi sandalama Manola Blahnika

Jedna od najvećih glazbenih diva domaće scene proslavila je svoj 50. rođendan. Nina Badrić je odlučila ulazak u petu dekadu života proslaviti uz 140 najbližih prijatelja i suradnika za koje je pripremila feštu na kojoj se pjevalo i plesalo do jutra.

nina badrić | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

U ambijentu restorana Apetit na zagrebačkom Cmroku koji je bio ukrašen u pravom ljetnom stilu, Nina je dočekala svoje uzvanike i to u zaista sjajnom izdanju! Naime, pjevačica se odlučila za pomalo nekonvencionalan styling s potpisom Mihaila Anušića.

U pitanju je dizajner iznimno poznatog i cijenjenog srpskog modnog brenda Mihano Momosa koji svojim fantastičnim kreacijama i izvrsnoj lakoći spajanja avangarde i nosivosti osvaja ljubiteljice mode diljem regije.

Možda vas zanima Lejla Filipović zablistala je na sinovoj maturalnoj večeri u crvenoj Elfs haljini Rubrika Moda Moda

mihano momosa | Autor: Mihano Momosa Mihano Momosa Nina je tako doslovno zablistala u bijeloj mini haljini čiji gornji dio krasi 3D cvjetni oblik optočen kristalima i šljokicama. U pitanju je haljina pod imenom „Infinity“ koju možeš pronaći na Mihano Momosa službenoj stranici po cijeni od 1.770 eura. Nina ju je stilizirala baš kako je haljina zamišljena, uz elegantnu choker ogrlicu i kosu podignutu u elegantan spušteni konjski rep.

nina badrić | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

Nina je ovu fantastičnu haljinu kombinirala s trendi PVC cipelama s potpisom Manola Blahnika. Model Fibionabi kombinira nude potplatu i dva prozirna PVC remena, ali glavni ukras je velika kopča optočena sjajnim ukrasima. Sandale se trenutno mogu pronaći na službenoj Manolo Blahnik stranici po cijeni od 950 eura.

mytheresa Možda vas zanima Vodootporne i prekrasne! Ova tri ljetna modela PVC obuće zaludjela su modni svijet Rubrika Moda Moda

manolo blahnik | Autor: Manolo Blahnik Manolo Blahnik

Jednostavan make up u zemljanim tonovima sjenila i ruža te upadljiva manikura i pedikura u ružičastim tonovima na najbolji su se način uklopili uz čitav slavljenički look. Sjajan rođendanski outfit koji svakako plijeni pažnju na najbolji način!

Photo: Matija Habljak/Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ružna haljina a bogme i sandale