Moda

Lejla Filipović zablistala je na sinovoj maturalnoj večeri u crvenoj Elfs haljini

  • Lejla i Tarik Filipović posljednjih su dana imali više razloga za slavlje, a proslavili su i maturalnu večer sina Dine
  • Omiljen domaći par, na maturalnoj večeri pokazao je odličan smisao za modu,  a Lejla je - blistala
  • Bivša Miss Hrvatske odabrala je dugu crvenu Elfs haljinu s puf rukavima

Lejla i Tarik Filipović ovih dana podijelili su sa svojim pratiteljima djelić svog privatnog života. Mnogima omiljeni domaći par zablistao je na maturalnoj večeri svog starijeg sina Dine. Još jednom su pokazali svoj savršen smisao za modu u elegantnim crveno-crnim izdanjima. Doprativši sina na maturalnu večer koja se održala u zagrebačkom hotelu Esplanada roditelji nisu skrivali ponos.

elfs Možda vas zanima Hrvatski dizajn vlada! ELFS badići i modni dodaci savršeni su za ljetne partije Rubrika Moda Moda

Lejla je za ovu priliku izabrala dugačku crvenu haljinu koju potpisuje modni dvojac Elfs. Riječ je o haljini CORNELIA koraljno crvene boje (postoji još i varijanta u rozoj boji, boji fuksije te starog zlata), a cijena joj je 2600 kuna. Haljinu na preklop krase puf rukavi, a kosu je Lejla podignula u elegantnu punđu. Zlatne sandale i clutch torbicu upotpunila je i elegantnim naušnicama te velikim prstenom.

Otac i sin su se odlučili za klasična jednobojna odijela u sivoj i crnoj boji. Lejla je objavila i fotografiju s maturalne večeri njihovog starijeg sina Dine na kojoj svi zajedno poziraju. "Naš maturant. Sretno novo poglavlje života", poručila je Lejla na Instagramu te komentirala da su jako ponosni roditelji.

Obitelj Filipović ovih je dana imala još jedan razlog za slavlje. Naime, nedavno je Dino navršio i 19 godina. "Nazdravimo za 19. i za kraj srednje škole... i početak jednog novog poglavlja života… i da svaka slijedeća bude sretnija... zdravija... Sretno, Dini moj", poručio mu je nedavno Tarik pored fotografije s obiteljskog slavlja. Par, osim Dine, ima i sina Amara koji ima 14 godina.

pletena haljina Možda vas zanima Heklana haljina savršen je ljetni modni trend za toplinski val, a ovo su najbolji modeli na sniženju! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@lejla.filipovic

Komentari 0