Moda
elfs

Hrvatski dizajn vlada! ELFS badići i modni dodaci savršeni su za ljetne partije

  • Modni dvojac ELFS predstavio je svoju veselu viziju za ovogodišnje ljeto
  • Cruise kolekcija donosi kupaće kostime, kratke hlačice i mnoštvo modnih dodataka u prepoznatljivom stilu
  • Inspiracija Mediteranom i devedesetima idealno se nadopunila uz razigrane detalje

Hrvatska moda suvereno korača u stopu sa svjetskim dizajnom, a to potvrđuje i ljetna kolekcija brenda ELFS iza kojeg se kriju Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica. Jedan od omiljenih modnih dvojaca domaće scene predstavio je svoju cruise kolekciju kupaćih kostima i šorceva te modnih dodataka za ljeto.

elfs | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

S lijeva na desno: bikini Alessandra(1.300 kn), marama , kupaći Mariana (1.500,00 kn), šešir (900,00 kn)

Kupaći kostimi već godinama nisu samo odjevni predmeti u kojima skačemo u more već fashion statement komadi koji pričaju našu modnu priču svijetu. S obzirom na to, nije ni čudo da smo im posvetili više pažnje, te ove sezone predstavljamo kolekciju ženskih kupaćih kostima i muških šorceva te pripadajućih modnih dodataka za ljeto i plažu. Uz trendi detalje i krojeve te prigušenu paletu tonova boja i ELFS uzoraka, ova kolekcija je stvorena je za bezbrižno stylish ljeto”, izjavio je dizajner Aleksandar Šekuljica.

elfs | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

S lijeva na desno: kupaći Adriana (1.200,00 kn), svilena marama (1.200,00 kn), ručnik (600,00 kn), kupaći Isabella (1.400,00 kn)

Već na prvi pogled kolekcija osvaja retro estetikom prošlog stoljeća, Mediteranom i profinjenim minimalizmom kojeg su maštovito nadopunili razigranim i šarenim dodacima. Kolekcijom, naravno, dominiraju ženski kupaći kostimi, a jednostavan kroj podsjeća nas na devedesete i vraća u neka stara vremena. Badićima tako prevldavaju zemljani tonovi, ali ne nedostaje modela u plavoj, crvenoj, crnoj i bijeloj boji. Visok struk vizualno će izdužiti siluetu, a romantični volani i asimetričan kroj pretvaraju ove kostime u komade u kojima bez problema možemo provesti čitav dan.

elfs | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

S lijeva na desno: kupaći Belinda (1.500,00 kn), marama (500,00 kn), sunčane naočale (1.100,00 kn), kupaći Isabella (1.400,00 kn), kupaći Belinda (1.500,00 kn)

To omogućavaju kaftani i marame koje mogu poslužiti kao suknja ili top, a u kolekciji su se pronašli i šeširi širokog oboda te sunčane naočale retro predimenzioniranih okvira. Ljubiteljice minimalističkog stila oduševit će jednostavni jednodijelni kupaći kostimi, dok će klasičarke uživati u bikinijima s trokutićima. Njihova posebnost je što dolaze s dugačkim tankim vrpcama koje nekoliko puta i na više načina možeš vezati oko tijela te postići iznimno moderan i atraktivan izgled za plažu.

elfs | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

S lijeva na desno: kupaći Mariana (1.500,00 kn), sunčane naočale (1.100,00 kn), ručnik (600,00 kn), šešir širokog oboda 900,00 kn),  šešir manjeg oboda (800,00 kn), košulja Pablo (1.200,00 kn), kupaći Mariana (1.500,00 kn)

A ako želiš i dragoga srediti za plažu, muški dio kolekcije dolazi u istom kroju kratkih hlačica, ali u šest različitih boja te modelima s prepoznatljivim ELFS potpisom razigranih uzoraka. Šorcevi za kupanje s vezicama i džepovima mogu se pronaći u jednobojnim nijansama crne, maslinasto zelene i tirkizno plave za klasičare, a otkačeniji frajeri neće odoljeti uzorcima bostonca, tetovaža i maskirnom uzorku kao odabiru statement komada.

elfs | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

S lijeva na desno: ručnik Sukošan (600,00 kn), maskirni šorc (900,00 kn), Tattoo šorc (900,00 kn), šorc Bostonac (900,00 kn)

Ideja nam je bila stvoriti univerzalne, bezvremenske komade koji se mogu nositi iz sezone u sezonu. Kombinirajući vintage estetiku s modernim detaljima i s našim prijašnjim krojevima badića, željeli smo stvoriti luksuznu kolekciju kvalitetnih badića koji su vrlo ženstveni i profinjeni”, zaključio je dizajner Ivan Tandarić.

Ne sumnjamo da ćemo na plažama ovog ljeta pronaći brojne kombinacije s ELFS potpisom, a detalje možeš pronaći ovdje.

Badići koje ćemo nositi 2022. Možda vas zanima Badići su stigli u trgovine. Ako je vjerovati Zari nosit će se ova tri modela Rubrika Moda Moda
Photo: Danijel Galić

Komentari 0