Moda
Nina Badrić

Nina Badrić sjajno nosi badić neobična uzorka - otkrili smo brend i cijenu, a i pronašli sličan u C&A trgovini!

  • Popularna pjevačica uživa u odmoru između koncerata
  • Trenutno se nalazi u Crnoj Gori gdje koristi slobodne trenutke za uživanje na plaži
  • Odabirom kupaćeg kostima još jednom je pokazala svoj nepogrešivi modni stil

Pjevačica Nina Badrić nas u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati svojim modnim izričajem! Marljiva Nina ljeto provodi na svirkama, ali istovremeno ne zaboravlja uživati i iskoristiti svaki slobodan trenutak za guštanje.

Nina Badrić | Autor: Instagram@badrich Instagram@badrich

Trenutno se nalazi u Crnoj Gori koja oduševljava svojim lijepim plažama, a Nina je na svom Instagram profilu odlučila s pratiteljima podijeliti svoju kombinaciju za kupanje. Odabrala je Self- Portrait jednodijelni kupaći kostim koji je sve samo ne dosadan.

Nina Badrić Možda vas zanima Nina Badrić obožava ovaj uzorak! Pronašli smo gdje ga nabaviti i prekrasnu priču koja stoji iza njega Rubrika Moda Moda

 

Nina Badrić | Autor: Instagram@badrich Instagram@badrich kupaći | Autor: Pr Pr Self – Portrait (905,00 kn na sniženju)

Badić krasi duboki V izrez koji sam po sebi pruža sjajnu dozu seksepila, dok apstraktni geometrijski uzorak pruža nostalgičnu notu davnih sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Retro kroj kupaćeg kostima savršeno je zaokružen detaljem na trbuhu koji čini lagani čvor tkanine, a model Nini pristaje savršeno! Svoju morsku kombinaciju upotpunila je jednako retro sunčanim naočalama s velikim smeđim okvirima.

kupaći | Autor: c&a c&a C&A (225,90 kn)

Badić kakav fura Nina možeš nabaviti u Clan ponudi gdje je trenutno na sniženju po cijeni od 905 kuna. Visoka moda uvijek je inspiracija i high street trgovinama pa smo uspjeli pronaći sličan model u C&A ponudi po cijeni od 225,90 kuna. Apstrakcija i geometrija već dugo nisu izgledali ovako privlačno, zar ne?

Možda vas zanima Nina Badrić pronašla je baš lijepu asimetričnu plavu haljinu na Asosu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@badrich

Komentari 0