Moda
Nina Badrić

Nina Badrić obožava ovaj uzorak! Pronašli smo gdje ga nabaviti i prekrasnu priču koja stoji iza njega

  • Nina u posljednje vrijeme posebno oduševljava razigranim stylinzima
  • Ovoga puta odabrala je ljetno odijelo posuto – poljupcima
  • Dizajner Mihano Momosa stoji iza ove kreacije, a Nina ga u posljednje vrijeme nosi za sve prilike

Pjevačica Nina Badrić u potpunosti uživa u radnom ljetu i to se ne libi pokazati! Od festivala Fusion u Splitu pa sve do sinoćnje svirke u Trogiru, Nina s ponosom objavljuje svoje doživljaje, ali i odlične stylinge. U posljednje vrijeme odana je srpskom modnom dizajneru Mihanu Momosi čiju je fantastičnu kreaciju nosila na proslavi svog 50. rođendana, a posljednjih dana je oduševljena pravim ljubavnim odijelom!

nina badrić | Autor: Instagram@badrich Instagram@badrich

 

Naime, Mihano Momosa je ljetnu kolekciju „Love Breeds Love“ posvetio upravo ljubavi, što se najbolje vidi prema uzorcima poljubaca na komadima. Gornji dio Ninine kombinacije čini duži top bez rukava koji naglašava dekolte, a hlače trapez kroja dodatno su začinjene prorezom na prednjem dijelu nogavica. Pjevačica je kombinaciju dodatno upotpunila košuljom koja u vrelim ljetnim danima preuzima ulogu sakoa, ali najupečatljiviji dio kreacije zasigurno je razigrani uzorak. Stotine poljubaca tako krasi ovu kreaciju, a dizajner je na svojoj web stranici objasnio o čemu je riječ.

Nina badrić | Autor: Instagram@badrich Instagram@badrich „Oduvijek sam imao potrebu za stvaranjem i izražavanjem i znao sam da je ljubav moj najveći motivator. To je zato što LJUBAV RAĐA LJUBAV – ono što su moji roditelji ulili u mene, ja sam ulio u svoju umjetnost i taj izvor je neiscrpan, što djeluje oslobađajuće“, započeo je svoj inspirativni put, a sa svojim pratiteljima je podijelio i dirljivu obiteljsku priča koja ga je dodatno motivirala da kroz svoje radove i kreacije širi upravo ljubav.

Mihano Momosa | Autor: Mihano Momosa Mihano Momosa Mihano Momosa (košulja 530 eura, hlače 640 eura)

Mihano Momosa | Autor: Instagram@mihanomomosa Instagram@mihanomomosa
„Svaka kultura ima svoju mitsku ljubavnu priču koja diktira narativ o ljudskim odnosima i percepciji idealne ljubavi. Mi u Mihano Momosi nismo iznimka. Kultura naše tvrtke i identitet robne marke uvelike su pod utjecajem ljubavi Mihailovih roditelja – Olivere i Milana. To je golem izvor inspiracije, a svaka kolekcija predstavlja barem djelić njihove gotovo filmske ljubavi. Kao i sve epske ljubavne priče, i ova je završila naglo, ali samo u svom fizičkom obliku. Nakon Oliverine rane smrti, naslijeđe njezine ljubavi ostalo je i oblikovalo Mihana Momosa da postane ono što je danas. Olivera i Milan upoznali su se 1973. U sretnom braku dobili su dva sina – Pavla i Mihaila. Olivera je umrla 1998. godine, ali je njen ljubavni duh ostao prisutan te je postala ideal romantične i majčinske ljubavi“, zaključio je Momosa svoju prekrasnu posvetu.

zara korzet Možda vas zanima Korzet je superpoželjan komad, a mi smo savršeni model pronašli u Zari Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@badrich

Komentari 0